Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: De er sgu hurtige i Rigspolitiet
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Junior bestod jagtprøven d.7 maj, d.15 maj går vi ned til den lokale sheriff,og får lavet våbentilladelse til knægtens salonriffel, han skyder baneskydning og den har indtil videre stået i mit navn, vi har sat x i rubrikken Jagttegn forevist og den registreres til Jagt og baneskydning.
D. 19 maj skriver Rigspolitiets dataafdeling et brev til junior hvor de gør opmærksom på at han IKKE har betalt jagttegn og derfor enten skal betale eller afhænde våbnet.
Nu ved jeg godt at pengene skal til Skov og Naturstyrelsen, men havde de nu kigget på ansøgningen/våbentilladelsen kunne de jo se at den var ny og at jagttegn var forevist, såeh

[Image: dralflogoKim1.jpg]
Det er muligt at jeg har alle de våben jeg behøver, men jeg har ikke alle de våben jeg ønsker.
Såeh....

Du faxer da bare en kopi af jagttegnet til sheriffen.. med et strot "ATT: NAVN" på til alle faxnumre på politigården... [}Smile]

.....nu også ejer af en 9,3x62 :-)

Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
Citat:quote:

Du faxer da bare en kopi af jagttegnet til sheriffen

Naarj, vi har verdens bedste sheriff[Big Grin], han tjekker registret medens vi hyggesludrer, 20 min. senere er man på vej ud med en tilladelse[^].
Jeg mener ikke at politiet i den forstand har gjort noget "forkert", men de kunne jo lige læse papirerne ordentligt igennem inden de skriver til folk.

[Image: dralflogoKim1.jpg]
Det er muligt at jeg har alle de våben jeg behøver, men jeg har ikke alle de våben jeg ønsker.