Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Gammel Weaver base og Leupold PRW
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej Alle
Jeg har lige monteret en kikkert i Lwupold PRW ringe på en Husqvarna med nogle gamel weaver baser. Jeg kan se af nedenstående tråd af baserne er de rigtige.

http://www.riffeljagt.com/forum/code/top...aver,baser

Jeg havde dog det problem at rillen i baserne var med "rund bund" og mens PRW'en har firkandtede "stænger" der skal ned i rillen på baserne. Det bevirkede at det ikke kom til at side helt som jeg havde håbet.

Jeg troede egentlig kun weaver lavede baser med "firkandtede riller"? Er det fordi det har været en Detachable Top Mount Rings eller?

Er der nogen der ved om monteringen kan gå an med de omtalte baser og ringe eller er riflen ikke brugbar før den får nogle nye baser?

Mvh
Simon
Er du sikker på at det er originale Weaver baser[?][?]

Schönauer

Vegetarer??
Det er bare jægere der ikke kan ramme.


[Image: p----blaser.jpg]
Det har jeg prøvet - duer ikke
Få nye stålbaser på med den rigtige profil så kører det...

"Det eneste , der er kedeligere end at lære ting udenad, er at høre, hvad andre har lært udenad"

[Image: topp_sommar.gif]
Nej jeg er ikke sikker på noget. Det eneste der var indgraveret bar 46 og 55 ligesom det er på de nye baser fra weaver. Men ringende var i hvert fald originale og der var "stangen" også lidt rund, så det passede fint sammen. Jeg kan se at nye Weaver Top-Mount Scope Base #55 Glosser helt firkandtede.

http://www.midwaydanmark.com/apps/eprodu...mID=612634

/Simon
Ja, der er nok ikke anden vej end at skifte baserne. Bare hullerne passer er det jo heller ikke den store hindring, hverken økonomisk eller manuelt. Problemet er bare at fyren der ejer riflen gerne vil en tur på jagt i weekenden, Så jeg må lige ringe rundt i morgen tidligt for at se om der er nogen der har et par Weaver 46 og 55 og ligge som de kan sende så jeg har dem lørdag. Ellers må han jo vælge om han vil tage chancen hvis det går vel til indskydningen.

/S
Hej DonSimon

Jeg har et par gamle Leupold QRW ringe liggende med rund tværbolt (1 " ringe). Der går dog nogle dage før jeg får mit flyttelæs pakket ud og kan sende dem til dig, så du når det ikke til week-enden.

Mit problem var det modsatte af dit: jeg kunne ikke bruge de gamle ringe med den runde tværbolt, fordi picatinny railen på min riffel har firkantede udfræsninger til rekylstoppet, men efter ca. 2000-2001 har Leupold lavet QRW og PRW med firkantet rekylstop, og de passer fint til min riffel.

Den helt rigtige løsning for dig vil dog være at skifte baserne til dem med firkantet spor, det giver et mere veldefineret anlæg for rekylstoppet, så jeg tror du vil opleve bedre resultater ved af-og påmontering af kikkerten med den nye udformning.

Venlig hilsen Lasse
...Buy the best and cry only once.
HMMMM!!! En 3mm pindfræser og op i en skrustik på fræsemaskinen. 2 minutter efter er det runde spor blevet firkantet.....

--
mvh M@X.
DRALF - opfinder af den
originale -

[Image: wardwarf-1.jpg]
Tak for tilbudet LasseScout. Jeg var dog heldig at de havde nogle nye baser hos Østjysk som jeg gerne skulle få med posten i morgen. Med lidt held gå det hele i orden.

Nu er det de færreste der har en pinfræser og vigtiger endnu håndelaget. Så den ide er ikke en mulighed i mine øjne. Skal jeg havde gjordt det ude i byen koster det hurtigt mere end et par nye baser og med risiko for at tolerancerne ikke er lige så gode.

Mvh
Simon
Citat:quote:

Originally posted by DonSimon

og med risiko for at tolerancerne ikke er lige så gode.

Mvh
Simon



Tolerancer.... hæ. Så skal du ikke købe fabriksfremstillede baser. De tager røven på dig. Der er ikke 2 der er ens.

Lad nu være med at tro at baser er fremstillet med tolerancer mindre end en kasketskygge...[:0]

Her på egnen kunne du have fået det gjort for en grøn Tuborg.....

mvh M@X
Værktøjsmager
Citat:quote:

Originally posted by M@X

Her på egnen kunne du have fået det gjort for en grøn Tuborg.....

mvh M@X Værktøjsmager[/green]


Jeg vil hellere have Carlsberg....[Big Grin]

Mvh Anders, også værktøjmager

Jagt og riffelskydning er ikke et spørgsmål om liv eller død, det er væsentligt mere vigtigt!