Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: African Bolt Action
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Igår var jeg lige et smut forbi min sædvanlige grejpusher og så at de på disken havde fået en ny serie jagtfilm: African Bolt Action Volume 1-5.
Beskrivelsen bagpå filmene lød til at være en lovende blanding af både antiloper og big five, så jeg valgte at investere mine fedtede spareskillinger i Volume 2 og 5... De lød bedst[Smile]

Jagt i Afrika er jo altid spændende at se på.. Især hvis det er filmet ordentligt, og der blev jeg ærligt talt skuffet.
Filmene varer ca en time og er jagtfilmenes svar på dogme.... En person med et håndholdt uroligt kamera følger jagten og lyden er mildest talt elendig.
Flere gange er der et træ i vejen for at man kan se dyret idet man hører skuddet, og lige så snart man har set det faldne dyr bliver der klippet videre til næste jagt, så man på en time når at se 20-25 jagter... Det giver ikke meget tid til at se andet end en der skyder og et dødt dyr før man er videre[xx(]

Jeg giver filmene 1 ud af 5 mulige patronhylstre
[Wink]
Jimmy

heb

Ja kvaliteten er ikke hvad vi er vant til fra DK film.

Men jeg tror også at vol 1-5 er mindst 10 år gamle måske mere, der findes een af filmene hvor man ser en anskudt løve tackle en PH eller klient det ser helt vildt ud og manden det går udover bliver ikke meget kønnere.

Jeg har selv 4 af filmene hvor der bliver skudt både krokodiller, flodheste, bøfler og stakkevis af elefanter. Der findes en sekvens hvor PH og jæger er kommet ind på 15-20 meter af en elefant, men PH´en bestemmer sig for at den er for ung og vil jage den væk, istedet angriber elefanten - torden og lynild bryder løs og elefanten falder nærmest for fødderne af jæger, PH og kameramand. Det er ligefør man rykker en meter væk fra tv da det sker.

Men som du siger kvantitet - ikke kvalitet