Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Laminattræ til skæfte
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Jeg har bestemt mig for at bygge et par riffelskæfter i laminat. Jeg søger derfor et sted at købe færdiglimede laminatplanker. Hvis der er en, der ligger inde med viden, om et sted i DK det kan købes, er jeg meget interesseret!

Jeg vil også gerne høre om der er nogle der har erfaringer med firmaet herunder:

http://www.rifle-stocks.com/laminated_blanks.htm

Hilsen JM
Ja min jagt kammerat har købt flere stk. som jeg har hjulpet med at tilpasse. De er meget i "in the rough" men med tålmodighed og lidt fingersnilde så bliver det ok. Han har købt de billigste modeller i birkelaminat for at få lette skæfter, disse er ret flossede i finishen fra fabrikken. Specielt det sidste han købte var der en del tilpasning på. Men man kommer langt med en dremel og en mini slibe rondel.

[Image: modibuk07.jpg]

+GONE2HUNT+

Op ad bakke, er trods alt stadig fremad.
Hej 6mm

Her så Tonny jagtkammerat[Big Grin]

Jeg har købt 3 skæfter hos Richards Microfit Gunstocks, Inc. som Tonny skriver er de hevet ud af fræseren, der nok skulle have skiftet knivskæret for et par timer siden.

Se mine på
http://www.riffeljagt.com/forum/code/top...C_ID=10877

222'er skæftet er før behandling. Der have de gravet lige lovligt dybt i udskæringen til bundstykke armen.

Jeg er tilfreds med skæfterne contra prisen og skal have bestilt et til 308W, men kan ikke rigtig bestemme mig for modellen. Det skal jo bestilles nu, hvis det skal være et vinter projekt. For regn med 3-4 måneder leverings tid.
Hej Tonny og Annanias HUNT

Tak for info – Jeg har en enkelt gang arbejdet i laminat, og i har helt ret, det er ikke det nemmeste at bearbejde. Lige som dig Annanias HUNT er det et vinterprojekt jeg har i støbeskeen, så tak for info om den lange leveringstid. Håber vi snart støder ind i hinanden, så jeg kan få set din skyder (live).

Venlig hilsen JM