Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Prethom er ved at lære det
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2
Tror faktisk at jeg er udsat for større intriger, end hvad der kan forekomme i en strikkeklub[Big Grin]Men G D hvorfor er det lige at du har sååå travlt med at finde en syndebuk til mig[?]Og hvorfor følte du dig så truffet bare fordi jeg nævnte Sjælland. Du er vel ikke den eneste derovre fra som har fået asyl her vel[?]Og hvorfor ringede du en halv time til mig for at fortælle mig hvor travl en mand du er. Vel nok fordi at jeg skulle tro at du ikke havde tid til sådanne onde chikaner mod min person. Hvor mange i er med i det ved jeg ikke endnu, men alle dem som ikke tør komme til Ulfborg den 28 vil straks komme under mistanke. Og husk at Buba og jeg ligner et par søndagsskole elever i forhold til min omgangskreds. De spiser jack russels til morgenmad. Bøjer boltriffel piber til frokost. Spiser asbest til aften og holder ferie i tjernobyl[}Smile][}Smile][Big Grin][Big Grin]

mvh Don Bums

[Image: snipertarget.jpg]
Vi ses måske i Ulfborg den 28/9 [Smile]

Årsagen i mit opkald skyldes måske dine løstsiddende fatwaer til forummets medlemmer, de var meget bange for at blive tvunget til at betjene en Dell/Gardena fuckup, samt at jeg lige skulle sikre mig at du kan tage mere af samme skuffe.

Mvh.
Lars/Great Dane
Jeg mener selv at jeg kan tåle en masse. Mener bestemt ikke at jeg bliver skånet på nogen måder. Jeg har udtrykt min negative mening om annoncen i jagtformidling. Og dermed er hunden begravet fra min side. [Big Grin]

mvh Don Bums

[Image: snipertarget.jpg]
Prethom:
Buba ikke søndagselev, Buba mega mejed farlig, Buba perker har altid kniv i strømpa.Men godt nok ikke asbest i morgenmaden[xx(].
Bare sig til hvis nogen driller dig, vi må holde sammen, os B-ejere.

Og M@x:....NEMLI... Blaser og Aimpoint styrer for vildt!
Det er deljigt at høre, at du har indset sandheden om det sofistikerede og "ydrest dødbringende" kombination, som ingen andet grej kan matche.

Buba

Så længe der er Blasere, er der underholdning.
WWW://bubajagt.dk
Citat:quote:

Originally posted by Buba

Og M@x:....NEMLI... Baser og Aimpoint styrer for vildt!

Buba



Klart Buba! Aimpoiten skal jo sidde fast på boltløfteren, så gode baser kommer man ikke uden om. Jeg bruger selv Leupold QR så jeg kan skifte til kikkert med stort objektiv når jeg er på natjagt.

Husk at lime B(l)aserne med en fugedannende 2 komponent lim, så du ikke får noget i hovedet.[Wink][Big Grin]

--
mvh M@X.
DRALF - opfinder af den
originale -

[Image: wardwarf-1.jpg]
Citat:quote:

Husk at lime B(l)aserne med en fugedannende 2 komponent lim, så du ikke får noget i hovedet.


,

ja, eller fugt i fugen...[B)]

/Gammeltoft
Shoot low, they might be crawling !!!!
"Boltlift forever......"
Sider: 1 2