Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Så må det jo være idag : VTF 5 år
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
[Image: denmark-gif.gif][Image: denmark-gif.gif][Image: denmark-gif.gif][Image: denmark-gif.gif][Image: denmark-gif.gif]

Her er det første indlæg
Citat:quote:

Posted - 17/09/2003 : 16:39:59
--------------------------------------------------------------------------------
Er der nogle der ved hvornår mauser 03 kommer til Danmark. Har netop læst en kort omtale af den - ser spændende ud!



5 mdr. senere skrev Høgh :
Citat:quote:

27/02/2004 : 20:35:07
--------------------------------------------------------------------------------

Besøg nr. 10.000 på dette site rundes engang i morgen formiddag. Der er kommet voldsomt skub i besøgstallet efter at dette forum har fået vind i sejlene og rundt omkring omtales som det "seriøse" forum for riffelinteresserede. Til alle forumets brugere skal der lyde et højlydt tak for engagementet og den særdeles sobre tone der har været holdt igennem samtlige indlæg. Keep it up! - og udbred kendskabet - i Danmark bør der være underlag for mindst 500 brugere....

Asumption is the mother of all ****ups...


Og det fik han jo så ret i[Big Grin]
[Image: denmark-gif.gif][Image: denmark-gif.gif][Image: denmark-gif.gif][Image: denmark-gif.gif][Image: denmark-gif.gif]
Tillykke

[Image: dralflogoKim1.jpg]
Det er muligt at jeg har alle de våben jeg behøver, men jeg har ikke alle de våben jeg ønsker.
Tillykke til alle mongoler, autister, knallfetischister og powder narkomaner!

Lille

The Blaser R-93 is nothing more than an overcomplicated piece of expensive junk. Owners of this glorified toy think it’s a rifle."
[Big Grin]

Det var bestemmeren, der insisterede på at jeg oprettede et forum (jeg synes det lød besværligt [Smile]). Netnaturs forum var dengang meget aktivt, men uden reel moderering og på vej mod kaos. Vores mening var at starte et modereret forum der snævert fokuserede på våbenteknik med vægt på erfaringsudveksling - det har siden udviklet sig.

Erkendelse: Det startede med lidt snyd [:I] Vi rodede lidt med forummet de første par dage og oprettede nogle forskellige profiler der snakkede lidt med sig selv [:I][:I][:I] (Jeg synes stadig at Mauser 03 ser spændende ud [Big Grin])

Den første regulære bruger, der stadig er aktiv, var 416nimrod som fortsat er en flittig besøgende herinde. Han meldte sig til den 21. september - samme dag som min nuværende profil blev oprettet.

Bruger nummer 23 - Great Dane - meldte sig til den 14 november 2003. Han kontaktede mig ret hurtigt og tilbød sin hjælp som moderator, hvilket blev modtaget med tak. Forummet voksede derpå i brugere, emner, indlæg og underfora. I starten gik det trægt, men processen accellererede. Foreningen DRALF blev født i glasuren på en lagkage og VTF blev formændendes forum.

Antal brugere pr:

2003-12-31: 33 (Fremgang 2003: 33)
2004-12-31: 214 (Fremgang 2004: 181 -> 448%)
2005-12-31: 521 (Fremgang 2005: 307 -> 143%)
2006-12-31: 855 (Fremgang 2006: 334 -> 64%)
2007-12-31: 1229 (Fremgang 2007: 374 -> 44%)

Siden er Kima kommet på moderatorholdet efter lang tid som aktiv bruger. De to moderatorer er reelt dem der løfter den daglige arbejdsbyrde.

Jeg ser frem til de næste 5 år - og håber at udviklingen i retning af, at forummet bliver et stadigt bredere favnenede jagtforum, fortsætter.

P.S. På en god dag har vi nu om stunder op imod 4.000 besøgende ..... om dagen! [Big Grin]

[center][Image: topl.jpg][Image: eye-10.gif][Image: topr.jpg][/center][center][Image: gandalf2.jpg][/center]

Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.
Jeg sad lige og kiggede lidt på listen af brugere. Der er rigtigt mange der har været med stort set hele tiden. Der er dog også omkring 25 sider med brugere der aldrig har lavet et eneste indlæg. En del læser sikkert bare med uden at have lyst til at skrive og det er jo også ok. Tilbage står det dog at Høghens bud på over 500 brugere må siges at være blevet gjort til skamme. Så vidt jeg kan se er der nærmere 1.000 aktive brugere.

I stedet for at sige tillykke vil jeg benytte lejligheden til at sige tak til alle herinde. I har bl.a. hjulpet mig godt igang med genladning, og har også været med de 2 gange jeg har været i process med at vælge en riffel. Og selvom Høghen en gang imellem er lidt enerådig og modererer på en måde jeg synes er forkert så skal der lyde en varm tak for at du sikre et forum med en god og konstruktiv tone. Det mener jeg er en af de stærkeste sider ved VTF.
Jeg vil godt sige TILLYKKE [8D] Det tog mig et par år at opdage VTF - har kun været med siden 2005 [:I], men skulle altså også først lige opdage internettet [8D].

VTF er i mine øjne helt klart det bedste, mest seriøse våbenforum i Norden pt. Nogle vil måske kalde det stramt styret - men takket være selvsamme stramme styring er vel 99,9% af alle synlige indlæg sobre og holdt i en ordenlig tone. Herinde findes ikke anden "støj" inden medlemmernes indbyrdes godmodige drillerier, som jeg helt klart synes er med til at gøre VTF sjov og underholdende.

Jeg takker for tiden herinde og al den hjælp som man har modtaget fra dem som ved og dem som har erfaret [Smile]

Eneste anke jeg har mod VTF, er at man sgu bliver afhængig af skidtet [8D][Wink]

[Image: Takleberry-1.jpg].[Image: sporter-1.jpg]

************************Kend din ret og gør din pligt**************************
T i l l y k k e

[Image: denmark-gif.gif][Image: denmark-gif.gif][Image: denmark-gif.gif][Image: denmark-gif.gif][Image: denmark-gif.gif]

Og god vind fremover....

Rex93[8D]
Der skal også lyde et T I L L Y K K E herfra.

[Image: smiley-dansk.gif]

JPL
.....Og et stort tillykke med føs'dagen skal også lyde herfra.
5 forumår - hvor mange menneske år svarer det til?

Og TILLYKKE

--
mvh M@X.
DRALF - opfinder af den
originale -

[Image: wardwarf-1.jpg]
Også stort tillykke herfra. Havde fornyligt selv etårs dag på vtf. Og hvis i spørger min kæreste, så tilbringer jeg alt for megen tid herinde.[Big Grin]

mvh Don Bums

[Image: snipertarget.jpg]
Stort tillykke[Smile] (jeg kan ikke lave flag[:I])
Jeg er en sølle opkomling, der fandt jer tilfældigt. Og dog, en forespørgsel på Google linkede til VTF og Swift. Jeg skulle tage mod til mig for at trykke på knappen for første gang. Jeg loadede billeder så store, at skærmene tippede i VTF brugernes hjem. Blev tålmodigt guidet på rette vej af andre brugere og Moderator. Jeg er i dag stadig meget glad for at færdes herinde. Jeg er meget tilfreds med tonen, der anvendes.Fint, at der både er selvjustits og Moderator indgriben, når ordvalg og tone kikser. Vi er frivillige i et fællesskab, hvor der er højt til loftet. Det er vel egentlig disse forskelligheder, der ofte giver oplevelser.
Mvh Walnut
Et stort TILLYKKE

Knæk og bræk

Med venlig hilsen
Best regards
Mit freundlichen Grüssen

C.B.Andersen

"Plus Esse Quam Simultatur” - "mere at være end at synes"
Stort tillykke fra Fyn!

Det blev fejret ved en lille højtidelighed på skydebanen i Ferritslev hvor Gammeltoft, 300 Win og jeg skålede i Blå Prips og sendte taknemlige tanker hinsidan.

... taknemlige for, at der kun var én Blå Prips [xx(]

Venlig hilsen Lasse
...Buy the best and cry only once.
Et stort TILLYLLE med 5 år her fra odense og jeg ser frem til 50 mere af slagsen[:p][:p][8D]

[Image: Unavngivet1.jpg]
5 år... ja tiden går...

Tak for et godt forum... det er fedt at være med. Starter hver dag med et hurtigt check på nye indlæg...[Smile]

.....nu også ejer af en 9,3x62 :-)

Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
Citat:quote:

Originally posted by Høgh

Bruger nummer 23 - Great Dane - meldte sig til den 14 november 2003. Han kontaktede mig ret hurtigt og tilbød sin hjælp som moderator, hvilket blev modtaget med tak. Forummet voksede derpå i brugere, emner, indlæg og underfora.



Korrektion...

Jeg foreslog omkring 1/2 2004 et forum for genladning, og du betakkkede dig mht moderering, da genladning ikke er din stærke side, og spurgte om det var noget for mig at blive moderator. Jeg takkede pænt ja, og så en dag da jeg kom hjem, havde du kedet dig, og gjort mig til moderator på samtlige forum. Der var datoen 9/3 2004

http://www.riffeljagt.com/forum/code/top...PIC_ID=115

Jeg mødte JUH første gang i juleferien 2003 da han skulle have hjælp til noget drejearbejde, omkring nogle ideer han havde. Arbejdet blev senere præsenteret for nogle unævnelige sydtyskere. Om det var mit arbejde eller JUH's ide der ikke var god nok, skal jeg lade være usagt - Ideen blev vist ikke købt [Wink] og projektet blev skrinlagt i januar 2004. Siden er de blevet til jagtture og besøg i det svenske hos ham og bestemmeren, og deres krudtugler (kommende Dralf'ere og autister [Wink]) Den ene jagt og besøg i det svenske resulterede i en ordentlig brandert, hvor jeg vist nok endte med at få hældt isterninger ned af ryggen af JUH's bestemmer, og ingen jagt til mig, men sjovt var det squ.

Siden er det blevet til en masse fine venskaber, og det er vist det jeg sætter højest, når jeg sådan tænker tilbage. For mig er VTF blevet en hobby i hobbyen, og det er min drivkraft. Enkelte medlemmer har sat sine særlige spor, blandt andet Hatting som jeg havde talt med i telefon op til vores første tur til Langeland. Han fortalte at han og Dravis ville komme kørende i en ældre bil og beskrev denne (husker altså ikke de detaljer idag) - Men for at korte historien af, så sker der det at JUH og jeg sidder ved en købmand på Langeland inden vi skal mødes med medlemmerne første gang, og der dukker pågældende bil op. Jeg siger med det samme at det er Hatting og Dravis, og JUH spørger om jeg nu er sikker...To sekunder efter kalder jeg på Hatting og Dravis, og ganske rigtigt. Det har vi grinet lidt af siden da [Smile]

Jeg husker også med glæde da vi besøgte Jørgen på S&L fabrikken, det var en dag hvor vi alle gik hjem med gode indtryk og ideer, og en oplevelse vi sent ville glemme [Smile]

Eller da... Jeg fik en mail fra en ældre dame der læste med på sidelinjen, og grinede af alle vores spøjse kommentarer og deslige. Hun var enke efter en jæger, og savnede blot at høre om jagt, og derfor fulgte hun trofast med - Gad vide om hun stadigt hænger på?

Jeg glæder mig rigtig meget til årene fremover, og håber at få set mere til jer allesammen.

Og inden jeg glemmer det...Tillykke til VTF

Mvh.
Lars/Great Dane
Ja, man bliver lidt Dralfoman, autismen hiver i én ...

Tillykke til VTF og den videnbank dette forum er.

Jeg har lært meget og fået gode venner i den tid jeg har været med.

K&B Clax [Wink]

[Image: hunt-an3.gif]

Det er bedre at være kompleks, end at lide af dem ...

Man behøver ikke være tosset for at være her, men det hjælper ...
Hov!! Osse et stort TILLYKKE fra herovre i US [^]

now lets have a toast... a Canadian Club whisky and a cold beer..[:p][Big Grin][Big Grin][Big Grin]

MVH...Eric

http://www.andersencharters.com
Citat:quote:

Originally posted by prethom

Også stort tillykke herfra. Havde fornyligt selv etårs dag på vtf. Og hvis i spørger min kæreste, så tilbringer jeg alt for megen tid herinde.[Big Grin]

mvh Don Bums


394 indlæg på godt et år[:I] det er godt gået Don Bums[Big Grin]

Ja dette er et rigtig godt forum, med humørfyldte og saglige autister[^]
Vi er jo alle med til at gøre det til det det er, men en stor hyldest skal lyde til dem der lokker på, både tidlig og sent med nyheder fra ind og udland, til moderatorerne og til Høgen for stadig at finde på ideer til et i forvejen godt og sobert forum[Wink]

Megen respekt herfra[Wink]

Per T Nielsen

"7mm SAUM--one shot-one kill"
Et stort tillykke og tak for et yderst sagliglig og kompetent forum.
Det er altid med stor glæde og fornøjelse at jeg logger på.

god vind fremover

Janus