Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Hvad ville i vælge????
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Tikka varmint eller remington LTR begge i kal 308? svar må meget gerne begrundes???
Hvilken model Tikka?

.....nu også ejer af en pumpehagler :-)

Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
tikka´en pga åbningsvinkelen

mvh
Strom
Har en tikka, den skyder som en drøm. Ville vælge den igen. Kender ikke remmingtonen.

[Image: Slvbukcopy-1-1.jpg]

+GONE2HUNT+

Op ad bakke, er trods alt stadig fremad.
Som Tonny, jeg har selv en T3 Bilka-Sako .308 Win. og ville helt klart vælge den igen. Den skyder kanont godt. Da jeg skød den ind lige inden hjortejagten, skød jeg grupper af 3 skud på 100 m. De sad ikke oven i hinanden, men de rørte hinanden i de grupper. Det er jeg sgu ok tilfreds med. Endvidere skyder den fint med både 9 g, 10 g, 12g, ja alt hvad jeg har fodret den med endnu.

Den har ikke mange "fine" detaljer og udskæringer. Der er ikke alt muligt "gejl", den gør hvad den skal og gør det sgu godt! Og ja, prisen. Jeg fik min til en kanon pris af ny. Så er der jo flere penge til kikkert og ammonition.

Hvor i landet kommer du fra?

/Ugelvig

Tikka T3 - 308 Win
Bushnell 3-12 x 56 mm
En T3 Varmint i 6,5x55 kunne ikke have din interesse??? [Big Grin]

Jamo
Helt klart Tikka, dejlig skyde maskine.[Big Grin][Big Grin]
Mja man kan sige meget godt omkring Tikka, men det eneste sted jeg synes Tikka'en vinder over Rem. 700 systemet, er som STROM siger pga. åbningsvinklen - og så måske lige på Optilock montagerne, som til gengæld er pissedyre.

Aftræk på henholdsvis Tikka og Remington, synes jeg er ca. lige godt. Alle Remington'er er udstyret med deres X-markPro aftrækker, som kan justeres så det svarer til Tikkas (Mine er ihvertfald meget ens)

Direkte sammenlignet, så vinder LTR'en på skæfte. Der sidder et HS Precision skæfte med alublok i, modsat Tikka, hvor det er et par opretstående metal"plader".

Var det mig, som skulle vælge, ville jeg gå efter Remington'en - om ikke andet så fordi de generelt skyder pissegodt og fordi de kan "pimpes" med næsten alt fra montager til kaffemaskiner.

[Image: Takleberry-1.jpg].[Image: sporter-1.jpg]

************************Kend din ret og gør din pligt**************************
20 år bag...Remington....i dag Tikka eller CZ..[Smile] ....Eric

http://www.andersencharters.com
Jeg er fra djursland. ja tikka har jeg to stk af og de skyder sgu godt. har også en LTR i 223 rem den skyder også som en drøm.
men ved bare ikke hvad der ville gøre det bedst i pågældende kaliber
Citat:quote:

Originally posted by cepture

Tikka varmint eller remington LTR begge i kal 308? svar må meget gerne begrundes???



Begge rifler er fine og du vil ikke opleve bøvl med nogen af dem.
Det ved du ellers overvejede du dem jo heller ikke.

Har selv haft den gamle tikka i 308 og har nu den anden rem 700 i 308(skiftede kun den første rem for at få et sort skæfte)

Rem kan aflades i sikret tilstand,men alle våben behandles som værende ladt og afsikret, så det er næppe nogen væsentlig fordel.

Jeg kender ikke pibe længden på Tikkaen, men den er tæt på optimal til 308 i LTR versionen. LTR er noget mere handy end min egen 700 Police.

Skæftet er som Tackle skriver også rigtigt godt på LTR og overgåes vel kun af væsentligt dyrere skæfter.

Åbningsvinklen er Tikkaens fordel, men du kan få Hatting til at montere end længere og lidt tykkere Bolt knob og så er kikkerten ikke noget problem selv med lave montager

VH Søren

Big Green for ever