Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Ekstra sikring
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Er den lykkelige ejer af en Brno Bockbucks (model 304 -ikke hæksaksmodellen). Bruger den som det foretrukne våben sådan i det daglige - så håber jeg det er den jeg har med, den dag chancen byder sig[:p]
Kender til mindst 2 skrækhistorier med kombivåben: kugleskud efter hare - det går nu for det meste (kuglefang ok) og i ét tilfælde kugleskud efter krikand[:0] - der blev lyttet efter udrykningskøretøjer i timen efter.
Det vil jeg gerne undgå og nu kommer spørgsmålet:
Hvordan laver jeg bedst en ekstra sikring af kugleløbet? En egentlig aftrækssikring er OK - men spørgsmålene er: hvordan, hvem og hvor meget.

Mvh.
CP
Kunne man ikke bare lade være med at komme en patron i riffel-løbet? I følge min teori burde det fungere rimlig optimalt.

Jeg ved godt at det ikke er det du var ude efter, men det er nu meget sjældent at jeg har oplevet at have bruge for både kugle og hagl.

Men bare et lille forslag, som med garanti sørger for at der ikke går et kugleskud af, uden at det var planlagt. [Smile]

Mvh
Jonas
Jeg har samme model som dig og som jeg ser det, så findes der 2 extra sikringsmuligheder.

Den ene befinder sig mellem dine ører, og er ikke 100% sikker.

Den anden metode er at du først lader med kuglepatronen, umiddelbart inden du skal bruge den. Du kan montere en neopren patronholder på remmen eller skæftet, så du har den lige ved hånden.

Aftrækket på den model er ret kompliceret, da der både er single og dobbelt aftræk indbygget i det. Jeg fraråder enhver ombygning, hvis du er nødt til at spørge om hvordan man gør det.[Wink]

--
mvh M@X.
DRALF - opfinder af den
originale -

[Image: wardwarf-1.jpg]
De 2 løsninger kender jeg og er dem jeg bruger.
Jeg kommer meget på noget dejligt jagt i nordjylland - et utroligt kuperet terræn hvor der er rigtig god mulighed for at bruge kombivåben.
Det mest forekomne vildt er fasaner og råvildt - vil derfor gerne gå med både kugle og hagl i geværet, men stadig gerne have en ekstra sikring på kugleaftrækkeren - sikring ala halvauto - ekstra spænding af slagfjeder eller andet. ER DER INGEN ANDRE DER HAR ET BUD (læser NP med her på siden?)

Mvh.
CP