Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Alvorligt bekymret
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Kære Forum.

Min kone er begyndt at opføre sig underligt. Hun taler sjældent til mig og har en masse overarbejde. Når hun kommer hjem tager hun et bad og går direkte i seng. Forleden kom der en SMS på hendes mobil, og da jeg ville række hende telefonen blev hun rasende og bad mig holde fingrene fra hendes ting.

I går sagde hun, at hun skulle på "skydebanen" og hun var meget længe væk. Da hun var gået i seng kunne jeg bare ikke udholde uvisheden mere, så jeg gennemrodede hendes taske, og mine bange anelser blev bekræftet.

Jeg fandt 8-10 brugte skydeskiver, og på ingen af dem var spredningen under 50mm. Det skal en Sako AI i kaliber 222 da kunne gøre bedre ? var det en fejl at frilægge piben, og kan man overhovedet genetablere punktbeddingen, eller er det bedre at glasbedde hele låsestolen ??

Efter al den tvivl kan jeg godt tåle sandheden drenge, skal jeg simpelthen bide i det sure æble og få Sakoen ompibet???

Venlig hilsen Lasse
...Buy the best and cry only once.
Hej Lasse.

Om det her er en trøst tja.
Jeg har to, en Tikka og så en 222 Vixen.

De ter sig på samme måde og jeg har prøvet alt, fritlagt piben,kronet dem om.sågar kammert dem om, prøvet alverdens kugler og ladninger og stådet med samme resultat.

Så jo man er på randen af sindsyge, når man står med to piber der holder både top og bund mål, og så kan man stadig ramme beder med en kæp man kaster.Jeg har taget beslutningen og om piber dem.

Men der må s.. da værer en som kan give et svar på årsagen til det,er stål kvaliteten så ringe, at det er bundet spæninger af en eller anden art efter de er blevet trukket/hammeret eller..????

Så Lasse vi må vis bide i det sure æble

Mvh Skotten
@lasse,

tag nu bare den skyder med når du kommer og henter 376 ammo[Big Grin]

/Gammeltoft
Shoot low, they might be crawling !!!!
"Boltlift forever......"
Jeg vil bestemt tro, at du skal have en længere pibe!
Løsningen er givet vis 'bedding'.

Men det kan jo også være, at det bare er nogen af dine egne skiver, du har fundet - af dem, hvor du har den bedste samling!