Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Svejsning i aluminium
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej

Er der nogle herinde der kan svejse i aluminium? skal helst være bosiddende i jylland.

Mvh.

Kelle
Jeg har adgang til en ekspert indenfor alusvejsning! Men er bosiddende på sydfyn...
Mvh
Michael
ah pis, ingen i jylland?

Mvh.

Kelle
Hej Kelle
Det kan nok godt klares - Horsens området.

Send PM

CP
Skal du have modificeret et AI skæfte?
yes der skal eftermonteres en org. buddspike og til det formål skal der svejes i alu. rammen...

Mvh.

Kelle
Sweet - så ved jeg hvem jeg skal have fat i hvis jeg skal igennem samme operations. Har ikke slanterne til en AW, men har lige bestilt et AICS til min Remington SPS varmint. Nu venter jeg bare på at julemanden kommer med gaver :-b
Tror ikke du kan sætte den "rigtig" AI monopod på et AICS, er dog ikke 100% sikker. Man kan dog købe en anden model der er lige til og smide på, som passer på alle modellerne. Synes dog ikke den er så fed som den rigtig, men den er sgu noget nemmere og sætte på.

Mvh.

Claus
Jeg har lige monteret en af universal-typen på min Blaser - det var snildt og fungerer fint, selv om der skal skrues noget når den skal vippes ind eller ud.
Ok hvad var det for en?

Mvh.

Kelle
Kan ikke huske navnet, men det er den de har hos den engelske forhandler der linkes til i tråden om patronholdere (til bagskæftet). Skulle lige ind og snuse og falt over monopoden. Mono, scope cover og patronholder stod mig vist i knap 800 incl. fragt, så den er ikke kostbar i forhold til AI's.
En Accu Shot Monopod altså :-) Den her er også meget fin, http://www.ctkprecision.com/index.asp?Pa...D&ProdID=7 måske bare lidt træls at den ikke kan klappes helt sammen, men hva.

Det der er så fedt ved AI's er at den er næsten helt skjult i skæftet og integreret i alu. rammen, det er så bare noget pis når den skal eftermonteres, men så kan jeg lærer ikke bestille den, da jeg bestilte riflen i sin tid :-)

Mvh.

Kelle

kolling

min nabo i Viby J er expert i svejsning i alu mv - send en PM, hvis jeg skal spørge ham