Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Riffelprøve
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Forsiden af Jyske Vestkysten idag:

Godt nyt til Bambi:
Hver tredje jæger
dumper til riffelprøve

I artiklen er der brugt et billede ser man en prøvesagkyndig iklædt skydevest foran en bukkeskive med flg. undertekst:

I SIKKERHED: Det er ikke fordi han føler sig i umiddelbar livsfare, men reglerne kræver, at Christian Jensen som prøvesagkyndig skal have en skudsikker vest på under riffelprøverne.

Komm.: er der noget der er gået min opmærksomhed forbi +?[^]
Uhh, jeg stejlede da min viv læste overskriften højt i morges, da hun havde hentet avisen, mage til pladderballe journalistik skal man lede længe efter [Sad!]

Det kan være jeg gider at læse den senere...[Sad]

Mvh.
Lars/Great Dane

'Citat M@X' Udnævnt til "autonom bandit" af "jeg er ikke nærtagen" Blasergun

...So What - Jeg er udnævnt til skødehund af Miss Speedy Jegsnupperentudekikstil
Enten ved journalisten ikke hvad han snakker om[}Smile],eller osse er han af den mening at det ikke betyder noget at det er løgn, bare det er spændende[xx(].

@Bomba, det er vist fra din hjemmebane[Wink], ku du ikke forklare ham lidt om forskellen på en skydevest og en skudsikker ditto[^]

[Image: dralflogoKim1.jpg]
I don`t shoot innocent animals, only the ones that looks guilty
Men skaden er sket - det står i avisen !! riffelaspiranter er så farlige at ''kørerelæreren'' skal gå med skudsikker vest, uagtet han ikke umiddelbart føler sig i livsfare.

Som knægt var jeg ved at få startforbud af min far mod at tjene lidt lommepenge ved at kaste lerduer i Revsøre (idag Strandager skydebane), fordi der pludseligt var beskrevet en hændelse som følger:

DRENG RAMT I ØJET AF SKUD

Jo - det var et par knægte udefra der ikke var vant til at færdes på skydebanen, der var lusket ned bag ved spidsduestanden, hvor de stod og greb de overlevende lerduer. det var der desværre ingen der havde bemærket (vi lokale unger vidste godt det gav ballade: for man kunne få et eller andet i skallen) Desværre blev den ene ramt af intakt lerdue i ansigtet - og øjet blev kraftigt beskadiget. MEN HVOR KOM SKUDDET FRA. Nåeh ja - fra en journalist. Denne hændelse ligger tilbage i tredserne - og hvor mange lignende tilfælde er der ikke set siden !

Jeg tør s.. snart ikke læse avis mere - hvor meget andet vrøvl omkring emner man ikke selv ved lidt om bliver man fyldt med - men alligevel - det kan være den med de max 5 - 7 genstande per fest - og max 21 om ugen kan være en jornalistbrøler[Big Grin]
Jo Kima, det er min hjemmebane, men grunden til at vi behøver skudsikre veste, er ikke at vi er begyndt at træne bandemedlemmer i skydning, elelr er bange for aspiranterne til riffelprøven, men nok mere fordi, vi deler sidevold med skytteforeningen og hjemmeværnet og derfor ikke tager nogen chancer.

Nej, jeg talte med personen på billedet idag, for jeg skulle da lige drille ham lidt og spørge om vi andre også skulle have en sådan vest, han kunne fortælle at teksten omkring skudsikker vest, helt er noget som journalisten havde opdigtet på egen hånd, han havde ikke engang sagt at han havde en skydevest på og det derfor måske kunne misforstås.
Syntes næsten at man i DJ burde gøre noegt ved sådan noget journalist vås, for denne her er da næsten for grov.

MVH Bomba


Tikka 690LH lux 6,5x55 med Doctor 2,5-10x48
Tikka 695LH 9,3x62 med Doctor 1,5-6x42
Blaser F3 Links
Baikal MP-153 plastik
Syntes det er træls at våbenfabrikkerne ikke har opdaget at venstre er den rigtige side
Citat:quote:

Originally posted by Bomba

han kunne fortælle at teksten omkring skudsikker vest, helt er noget som journalisten havde opdigtet på egen hånd, han havde ikke engang sagt at han havde en skydevest på og det derfor måske kunne misforstås.
Syntes næsten at man i DJ burde gøre noegt ved sådan noget journalist vås, for denne her er da næsten for grov.

MVH Bomba



Tja, han har sikkert ikke syntes at der var "kød nok"[xx(]

Hmmm, DJ(ORJ) har jo lige pt. travlt med at jokke i spinaten vedr. en person som har større betydning end vi almindelige dødelige[B)] og da de ikke klarer sig for godt i den sag var det måske bedre at et par fornuftige instruktører skrev et læserbrev og evt. forsøgte at få avisen til at dementere journalistens digteri[Wink][Big Grin]

[Image: dralflogoKim1.jpg]
I don`t shoot innocent animals, only the ones that looks guilty
Journalisten har flg. mailadresse: cbg@jv.dk