Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Hvad man ikke skal finde sig i
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Det er fa.me for galt, at man ikke kan forsvare sig selv,
eller sin ejendom, over for sådan en lallerr.v, uden at blive
anklaget for vold.

http://www.tvsyd.dk/minkavler-overfaldet...igtet-vold

Schönauer

Bag enhver succesfuld jæger,
står en arrig kælling


[Image: p----blaser.jpg] [Image: hunter.gif] [Image: Fuchs.gif]
Ja det er utroligt, tror det er en naturlig reaktion, prøv at trænge et hvilken somhelst dyr op i en krog eller overfalde det, det vil altid udløse en forsvars reaktion!
Lige meget om han bliver tiltalt eller ej er der store chancer for at Politiet nægter ham retten til at få fornyet jagttegnet (hvis han har et sådant) i en 2-3 år.
Citat:quote:

Politiassessor Helle Toftgaard fra anklagemyndigheden i Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at det ikke er usædvanligt at rejse en sigtelse mod ofret i sager om nødværge, da det giver ofret rettigheder til blandt andet at få en advokat. En sigtelse betyder ikke nødvendigvis, at der rejses tiltale.


Fremhævelsen er min - det er helt rigtigt at sigte ham for at gi' ham samme rettigheder som indbrudstyven...........det kunne jo tænkes at budnakken ville rejse en voldssag mod ham.

@Svaneknop - hvad bygger du dit indlæg på?



Amateurs practice till they get it right. Professionals practice till they can't get it wrong.
[Image: Avatar.jpg]
Tag nu lige en slapper folkens - det er helt normalt, at sigte både offer og gerningsmand, når der er øretæver i begge retninger - netop for at sikre begge parters rettigheder.

Jeg kan sagtens forstå, at minkavleren føler sig krænket af sigtelsen, men det må skyldes dårlig vejledning, eller en misforståelse. Det må dog siges, at minkavlerens mærker/skader, helt klart bør sikres, om ikke af politiet, så skal han selv tage på skadestuen og få udfyldt en lægeerklæring asap.

Mvh. AB
Jeg husker en ulykke i grenå for 2 år siden. En motorcyklist kørte ind i fronten af en traktor der var på vej ud fra en sideveje. Resultatet var en død motorcyklist og føreren af traktoren blev sigtet for uagtsomt manddrab. Sigtelse var dog også kun for at sikre traktor-føreren sine rettigheder og han blev, så vidt jeg husker aldrig dømt for noget, eftersom motorcyklist havde kørt som en sindsyg.

Jeg ville muligvis også blive lidt muggen over at være blevet sigtet, hvis det var mig der havde forsvaret mit hjem, men på den anden side er det da meget rart at få visse rettigheder i sådan en sag.

Mvh
Jonas
En bekendt blev idømt betinget fængsel for, bogstavelig talt at hive en narkoman ud af sin bil og kaste stodderen over i en anden bil... narkomanen brækkede sin arm og fik nogle blå mærker.
Han blev også sigtet for vold med det samme, og fik netop beskeden om at det var for også "at sikre hans rettigheder".

Narkomanen havde bevisligt brudt hans bil op og var i færd med at ødelægge bilen indvendigt for at stjæle anlæg og navigation.

Han meldte selv episoden til politiet, af hensyn til forsikringen, og blev prompte præsenteret for en anmeldelse for vold fra narkomanens side. Politiet meddeler ham så at de vil sigte ham for vold "for at sikre hans rettigheder" og at han bare skal tage den med ro[:0] Heldigvis kontaktede han sin egen advokat og fik kontakt med en anden advokat der havde lidt erfaring med den slags sager.

Moralen er efter min mening: Stol ikke på nogen, heller ikke "ordensmagten" kommer man i en sådan grim situation, så få fat i hjælp (retsligt) omgående og få fat i venner/bekendte der kan hjælpe med input om hvad man skal gøre og IKKE gøre!!!

Hilsner
Dravis aka:FMJ
"Sapere Aude: Dare to KNOW!" Nu snart med .17 Mach 4 ...
For et par måneder siden kom to fyre op og skændes, det ender med at den ene går over til den andens mobile home med en kniv og begynder at skære insect døren op, den anden forsvarer sit hjem med en cal. 45. Ham med kniven for hul i hoveded men overlever, ham der skyder skyder ham for et klap på skulderen af politiet og den anden kommer i fængsel. Det hele skete i min park i ky.
Bo.
Ja, så ka`de lære det. Det så lidt i den modsatte grøft, hvor den private ejendomsret er ukrænkelig i ordets rette forstand.

[Image: PeterandTony0507012-1-1.jpg]