Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Isbjørn på min gårdsplads
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Tidligere idag da jeg kom ud på min gårdsplads, så jeg til min store skræk og rædsel, at der gik en vaskeægte isbjørn løs [:0]

Det viste sig at være den godmodige og sjældne race kaldet HappyNanoq, som for tiden ferierer i Danmark. Vi fik nogle hyggelige timer i mit laderum, hvor han fik lejlighed til test af ordentligt og kraftigt ladet 45/70 ammunition istedet for det lavtryksammunition han kan importere til Grønland.

Det er sjovt sådan at møde andre VTF'ere, og hvis ikke det var fordi at vi hver især havde aftaler senere på dagen, kunne vi såmænd sikkert have knævret hele aftenen over den flaske whiskey han så venligt forærede mig [Smile]

Mvh.
Lars/Great Dane

'Citat M@X' Udnævnt til "autonom bandit" af "jeg er ikke nærtagen" Blasergun

...So What - Jeg er udnævnt til skødehund af Miss Speedy Jegsnupperentudekikstil
Ja jeg må nok indrømme at følelsen af hygsomt snakkesammen-vær er gengældt =o)

Og jo, det er nogle rigtig fine patroner i hvert fald.

Dog skal det måske lige siges, at det må have givet anledning til lidt grin - at HappyNanoq'en (isbjørnen) ikke var HELT hvid... men småsolbrændt på begge arme.
Glemmer altid at købe solcreme de første dage og netop de første dage var der høj solskin og 30+ grader i skyggen - og kørte tilmed i Cabriolet, så det gjorde ikke sagen ret meget mindre slem.
Hehe.

MEN jo, camperen som trillede ind hos GreatDane, må have givet indtryk af "Transportkasse".

Og kan også sige, at det er smadderhygsomt at møde andre VTF'ere.

Denne gang blev det dog kun til et par stykker, men det er vel også alt rigeligt når man har så travlt som jeg har haft.
Pyha, godt jeg stadig har 2 uger 1½ feriedag til gode. =o) men de bliver nu holdt i mere isbjørnevenlige temperaturer..... på Grønland.
Smutter i morgen tidlig nemlig.

Polarbears walk a lonely path..

But we sometimes do kick back, relaxes and downs a beer. =o)