Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Tilladelse/ansøgning
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2
Hej forum,

jeg (ny jæger !) har netop investeret i en dejlg Sauer 202, hvor nu venter på de tilhørende serienumre og sager fra forhandleren som skal anføres våbenansøgningen. Hertil vil jeg høre om nogle har praktiske tips til hvordan "procestiden" for den efterfølgende behandling kan optimeres.......... (ventetiden kan jo blive lang når alt et købt og betalt)

PHE
Nu kan jeg ikke se hvor du bor men da det tyder på at det er den første tilladelse du skal have vil der typisk gå 2-3 dage fra alle data er afleveret på våbenkontoret.
De skal lige chekke om der er noget udestående i kriminal registeret.
Ved efterfølgende tilladelser kan man som regel få dem med i hånden når man går derfra (løgstør politi).[Big Grin]
Jeg har hørt rygter om at især de større byer er en anelse langsommere[B)]

wolfhunter

Hobro politi ordner også en ny tilladelse ved skanken. (Hvis man har en i forvejen[Big Grin]). Herefter et det bare tilbage til våbenhandleren i en fart. Kort og godt!

/wolfhunter[^]
........og den flinke dame i nyborg og også klar med tilladelsen når man selv kommer med papirene...
Det ser måske meget godt ud alligevel - selvom jeg bor tæt på en af de større byer og det er første riffel. Budskabet må være selv at møde op med ansøgningen.
PHE ved du at du kan hente og udfylde blanketten på Politiets hjemmeside så er det bare at udskrive og aflevere, held og lykke.
Leif R.

The Shootist
I Vejle er de også søde. De holdt 45 min åben over lukketid, for at jeg kunne få min første riffeltilladelse inden bukkejagten gik ind.
Jeg har dog også hørt det modsatte - men der er jeg ret sikker på, at det skyldes forkert behandling af politimanden [B)] bag skranken. Som altid, så kommer man længst med at være flink og høflig - så deeet![Smile]

VRØVL! Kun PIGER vil have magnum... ;-)

Favourite Quote: Vi løser ikke vore problemer ved at tænke på samme måde, som da vi skabte dem.....(Albert Einstein)
Blanketten er netop afleveret. INGEN mulighed for sagsbehandling mens der ventes. Da jeg venligt spurgte til den "erfaringsmæssige" gennemgangstid, blev jeg meddelt at personen som behandler ansøgninger er langtidssygemeldt og at "vi andre" behandler sagerne mellem- og efter andre opgaver, heraf ingen tilbagemelding........

PHE
Helsingør

Claus the Dane (Låst!)

Jeg bor i Svendborg Politikreds.
Der får man en exelent service, hvis man møder op med alle papirene så plejer de at udstede tilladelsen med det samme.

Jeg ved dog ikke hvordan det forholder sig med førstegangs udstedelser, det er nu 29 år siden jeg fik den første.

Et godt råd, flyt til provinsen [8D] der er husene billige og Betjentene så flinke.

Claus the Dane

[IMG] http://www.jagt.net/Weatherby/images/deer.gif [/IMG]

JTK (Låst!)

Jeg tror faktisk, at der er noget om Claus' snak. Da jeg boede i Århus, så fik man dem med det samme. I Gladsaxe Politikreds tager det en uges tid.

mvh. Johannes
Stakkels PHE

Jeg købet ny riffel i april og der nævnet forhandleren at bare man ikke skulle have våbentilladelse i Helsingør, så var det sjældent et på problem her på Øen - At Gladsaxe så lige fik min våbentilladelse forlagt så den først blev behandlet da jeg rykkede er en anden snak.....

/Jørgen
Jeg fik min første tilladelse mens jeg ventede, den anden fik jeg også mens jeg ventede, hun lavede den mens hun lige ordnede nogle pas ting, virker ikke som om de har det store arbejde med at lave dem ,lidt indtastning og print, ca 10 min. god service fra Hillerød.
Hm ! - kan vel blot konkludere at jeg bor et forkert sted, SGU´.
halløj Buskruit
hvad pokker er det for noget med "danasoft.com" og min ISP med videre
mvh

Strom

Keller

i Herning Politikreds kan det nemt tage 14 dage for en tilladelse

JTK (Låst!)

En tilladelse må om alle omstændigheder ikke tage mere end 14 dage. I så fald, så skal de give en begrundelse. I forvaltningsloven er der rammer for hvor lang tid en formsag må tage.

mvh. JOhannes
Citat:quote:

Originally posted by JTK

En tilladelse må om alle omstændigheder ikke tage mere end 14 dage. I så fald, så skal de give en begrundelse. I forvaltningsloven er der rammer for hvor lang tid en formsag må tage.

mvh. JOhannes



Jamen i Sønderborg politikreds kan de det der med forklaringer, feks. er der ikke mere blæk i printerpatronen, så tilladelsen kommer sammen med de nye bevillinger[xx(]

MVH
Mugge
[Image: leopard.jpg]
Forvaltningslov eller ej - her efter 3 uger er der stadig ingen tilladelse. Ved telefonisk henvendelse er svaret, at ansøgninger bliver behandlet så hurtigt som muligt.....
Ganske bekymrende idet der ikke findes "håndtag" til at sætte skub i processen. ØV
I Holstebro fin service - behandlinsgtid 2 dage og de ringer til en for at afklare evt. probs. - så flyt til Vestjylland der findes der oxo en god skydebane som man kan skyde med lidt af hvert på. Jeg har utrolig ondt af de stakler som er nødt til at indfinde sig på Hanebjerg for derefter at blive spærret inde i skydboksen [xx(]

[Image: kongsberg393-t.jpg]
Sider: 1 2