Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Damn you FedEx / GLS!!!
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Argh![}Smile]

Jeg havde glad og frejdigt bestilt nogle ting fra Optics Warehouse d. 23/10 og får så en email med tracking nummer fra FedEx, der var en forventet ankomst d. 28/10 inden 18.00, Wohoo tænker jeg og giver mig til at vente ved døren [:o)]

Da dagen så oprinder og pakkemanden ikke har været her og klokken er ved at være 20.00 går jeg så ind på FedEx tracking side og ser at pakken er ankommet til Kastrup, men den forventede ankomst tid er væk fra siden?[:0]

d. 29/10 er jeg hjemme hele dagen og sidder så spændt at venter på min pakke, da jeg ser at den er på et FedEx køretøj på vej til levering. Klokken bliver mange og jeg opgiver at få min pakke, jeg kigger igen på FedEx hjemmeside og ser at den stadig er på FedEx køretøj. Klokken 1 om natten bliver status så ændret til at den er forsøgt leveret kl. 11, men jeg ikke var hjemme, hvilket er LØGN LØGN LØGN[Sad!][Sad!][xx(] Jeg bor i en lille lejlighed og jeg kan høre når naboen stikker sin nøgle i låsen, så pakkemanden har på ingen måde kunne have haft ringet/banket på uden jeg har hørt det!

Jeg skriver straks en VRED email til FedEx og ringer til dem i dag d. 30/11 og forklarer situationen og den svenske mand fra kundeservice beklager og siger at den er på deres bil og vil blive leveret senere i dag.

Da jeg så kommer hjem fra arbejde ligger der et brev fra GLS??
Hvor der står at de har min pakke[?]
Jeg ringer så til dem og får fortalt at pakken har ligget på deres lager hele dagen, hmmm det stemmer jo ikke med FedEx mandens svar?

Jeg er så ved at være godt træt af kurer firmaer der ikke kan gøre deres job ordentligt, så måtte jeg jo køre de 40 km og hente den selv [xx(]

Lige lidt galde herfra!
God weekend![Big Grin]

-Michael Hansen
Samme problem har de i USA med forsendelse af våben og ammunition (FedEx Ground).

Ved sådanne forsendelser kræves "Adult signature".... og ofte er pakken efterladt på trappen/porch, i carporten... eller smidt ind hos naboen.

Fatter ikke man kan køre sådan et firma sådan.

Polarbears walk a lonely path..

But we sometimes do kick back, relaxes and downs a beer. =o)
Det er gør GLS meget ofte (stort set altid). Når man spørger dem hvorfor der så ikke ligger en seddel i postkassen med en "forsøgt-afleveret-seddel" er svaret, at det plejer de også at gøre, men denne her gang har de valgt at skrive et brev.
Det er løgn og latin - om dovenskaben ligger hos den enkelte chauffør eller det er firmapolitik skal jeg ikke kunne sige. Jeg henter vores pakker i transportcenteret i Tåstrup, hvor man så til gengæld overholder firmaets motto om, at når man møder op der, skal man ha' sin pakke inden for 2 minutter.
Jeg har meddelt vores grossist i England dette forhold og denne vil tage kontakt til GLS med henblik på at få krediteret en del af fragtomkostningerne.



Amateurs practice till they get it right. Professionals practice till they can't get it wrong.
[Image: Avatar.jpg]
Hej . Jeg har haft det samme problem med GLS , meget dårlig kundeservice , man må selv sørge for at finde pakken [xx(] ingen seddel i postkassen , selvom de har været der flere gange efter deres udsagn [Sad!].

Hilsen A-bolt
Skulle til at skrive at det var godt at høre, at jeg ikke var den eneste med det problem.
Men det er jo langt fra godt at høre!

Jeg fatter ikke at man kan drive sådan en virksomhed, men nu er både FraudEx og GLS på min shitliste og jeg vil anmode butikker ikke at bruge dem fremover, når de skal sende noget til mig.

-Michael Hansen
Jeg bestilte også to produkter ved opticswarehouse, det ene kunne de først sende to dage efter jeg lavede bestillingen, så det blev opgarderet til fedex.
Resultatet var så at jeg kom hjem fra ugeøvelse, og fandt en zeiss lam (8*26. ikke kikkert modellen) stående uden for min fordør [xx(]
Håber ikke de bruger samme praksis i midtbyen.
Har haft helt den samme oplevelse med GLS - Jeg bor ude på landet og min 35 kgs ringklokke (Schæferhund) reagerer på selv den mindste bevægelse i gruset i vores indkørsel og hvis nogen banker/ringer på ja så er det da først hun går amok, men hun var tavs hele dagen. Og jeg var hjemme hele dagen. Og der var heller ingen seddel smidt ind. Tror chaufførerne bevist svindler med det for at komme hurtigere hjem. "Når det er til en privat er der jo alligevel ingen hjemme..."

MvH
Morten
Sjovt nok har jeg også haft netop samme oplevelse af firmaet.. Går hjemme hele dagen og følger pakken i vognen via track and trace! Der sker intet, og til aften står der pludselig at pakken er forsøgt afleveret[Sad!] Men at de ikke kunne træffe nogen hjemme... Efter en "høflig" samtale, med kontoret, stod pakken næste morgen i indkørslen!!![^]

Jesper Hansen
@JHA - Da jeg ringede prøvede jeg også at få dem til at få dem tilbare at stille pakken, meeen nej. de skulle absolut have min underskrift, jeg kunne ikke give en fuldmagt via telefonen... Grrr...

-Michael Hansen