Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: efterårsferie far og datter
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.

.358jap

Hej

Ja det var jo godt nok i uge 42Smile men bedre sent end aldrig.
d.13.10. dagen efter jeg rundede de 43, tog datter og far afsted med jagtgrej og riffel til den lille hytte syd for Rostock hvor jeg på bukkejagt i pinsen og hvor Kamilla var med mor i sommerferien.
Vel ankommet kørte vi en tur med hilmar i terrænet for at fodre ved alle grispladserne og se hvor der stod råvildt, planen var at jage råer og lam.
Vi så rigtig meget råvildt i spring fra 5-20 stykker, så motivationen var høj, så hurtig hjem i hytten og få lidt mad, i jagttøjet og afsted.
[Image: DSC02502a.jpg]
Er man lidt overtroisk skulle man jo være blevet hjemme, nu det var den. 13..[:0]
vi fik hurtig kontakt med et stort spring på 14 dyr og kom efter en halv times snigen og kravlen op i en åben stige. Der var råer med lam, 4 bukke (en ganske Pæn gammel) og et par smaldyr, nogle lå og tyggede, andre sov. Efterhånden kom de på benene og vi kunne begynde at udvælge et hundyr, jeg havde øjnene på et smaldyr, som dygtigt forstod at være dækket af andre, så det var slet ikke nemt at få hende fri.
Efterhånden tyndede det ud i dyrene da de trak mod skoven, fingeren havde været krummet en hel del gange, hun gik med spejlet til, næste gang hun vendte skulle det være.. korset op bag bladet... BOM..[B)] og afsted det fik i fine høje hop mod skoven..
WHAT!! ingen schweiss og eftersøgning gav intet.. hvad skete der lige, fast anlæg i hochsitz.. 115 m.. jeg var målløs.. og ja.. godt knotten på mig selv[xx(] "filmen" blev kørt tilbage og skudøjeblikket gennemgået, jeg vidste det godt.. Fan.. om ikke jeg[B)] lukkede begge øjne i skuddet[:0]
Men afsted igen om morgenen samme sted i lukket tårn, håbede jo at se det samme dyr igen, hvilket jeg da også gjorde, hun havde nogle markante rester af den røde sommerpels hen ad ryggen jeg kunne kende.
Vi havde dyr foran os ret hurtigt og et smaldyr blev udvalgt; jeg havde hende fri et par gange; men jeg havde godt nok svært ved at slippe kuglen og det skete først da hun stod helt stille med hovedet oppe, forløsningen var stor hos både datter og far og der var jubel i tårnet[Smile]
[Image: DSC02511a.jpg]. dyret blev hurtigt brækket, havde jo hjælper med til at holde benSmile også hjem til hytten og få brunch med frisk dyrelever. Herefter var der tid til et lille hvil, en jagtfilm på den bærbare og op med beneneSmile
Aftenen gav ikke resultat, var et par gange inde på en rå lam; men begge gange bukkelam.
Næste morgen så vi turens eneste gris som var ude et kort øjeblik; men 300 m. fra tårnet vi sad i, her have vi dagen forinden set en rå med to små lam som vi så efter en halv times tid, hun havde 2 rålam hvoraf vi skød det mindste, råen og det andet lam gik rundt om det i 5 minutter og skældte ud, kunne nemt have skudt begge lam; men må indrømme jeg blev lidt blød i knæene så vi blev enige om hun skulle beholde det andet.
Vi fik så øje på 3 dyr omkring 500 m. væk, kravlede ned fra tårnet og listede langs skovkanten og over en grøft og kom ind på godt 100 m. det viste sig at være et smaldyr, en pæn buk (pinsebukken) som jeg havde set og fotograferet i bukkejagten samt en gammelrå uden lam, hun lå ned, så vi sad og nød synet og ventede til hun rejste sig, en kugle gennem hjertet sluttede morgenens jagt[Wink]
Pinsebukken jeg lod gå (ses til sommer)Smile
[Image: DSC01774.jpg]
morgenens resultat:
[Image: DSC02516a.jpg]
Hjem til en velfortjent frokost og endnu et hvil med film på den bærbare.
Vi havde fået besøg af en af Kamillas veninder og hendes mor som bare ville koble af i to dage, de tog med ud den sidste eftermiddag for at se lidt vildt og måske opleve nedlæggelsen af et dyr, de vi fik kontakt med et spring på små 20 dyr, blev tre sat af i et tårn og kunne observere den videre fremfærd som resulterede i turens sidste smaldyr.
[Image: DSC02524.jpg]
Dagen efter gik turen hjem med 3 dyr bag i hondaen[:p] .. så der blev flået og parteret de næste dage, og ja vi skal helt sikkert ned til hytten syd for Rostock igen.. bare spørg Kamilla.
Knæk og bræk derude
.358jap
Tak for historien. Lyder som spitzen klasse far-datter-tid.
Hvor gammel er hun?

Fattigdom - det er en sindstilstand

[center][Image: logo10.png][/center]

.358jap

Jo tak, ja det er fuld kvalitetstidSmile, hun er syv og har fået det ind med modermælken, som jo nok er at læse i en anden fin historie hvor hun er med mor på bukke- og grisejagt.
Hej Jap

Dejligt at læse om jeres oplevelser i naturen.

Det lyder som om hendes fremtidige hobby er fastslået.

Hils Kamilla

K&B Clax [Wink]

[Image: hunt-an3.gif]

Selv den ringeste dag på jagt, er bedre end den bedste dag på jobbet ... [Smile]

Det skud der ikke er skudt, har ingen fortrudt ...