Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: køb af våben i udlandet
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej
Er der nogen der kan hjælpe.?
Jeg overvejer at købe våben i udlandet, f.eks. Sverige, England eller Usa er der nogen der ved hvor det er billigst?
Gerne nogle links og erfaringer
På forhånd tak
Sverige er nemt. England ved jeg ikke noget om. USA er så dyrt og besværligt, så det ikke kan svare sig med mindre du er forhandler og vil tage et parti hjem. Lad dig ikke narre af de lave listepriser du kan se i USA. Tingene skal igennem en godkendt eksportør, og der skal betales og ansøges alle vegne hvis det overhovedet kan lade sig gøre.

Fra Sverige skal du have en eksporttilladelse. Den koster vist en lille smule. Når du har den kan du få en importtilladelse i Danmark, den er gratis. Forhandleren i Sverige kan hjælpe dig med eksporttilladelsen.

Betaler du 15.000 svenske kroner for et gevær med Visa/Dankortet i dag, vil du opdage at der bliver trukket lige godt 11.000 danske på kontoen.

Så det er da værd at tage med hvis man alligevel skal over og kigge efter et vildsvin[Big Grin]

Jeg kender også et par jyder der gerne køber våben i Tyskland, men jeg ved ikke noget om hvordan de lige helt præcist strikker det sammen.

Venlig hilsen Lasse,DTAP
...Buy the best and cry only once.
js74

Jeg har købt i Tyskland, læs lige denne her:

http://www.riffeljagt.com/forum/code/top...lak,blaser

Du kan købe i Sverige endnu nemmere og prisen på brugt er rimelig pga. kursen.

Mvh Thorlak

Correct first shot placement, the rest is bullshit!
Tak for jeres svar

Er der nogen der nogle link til butikker med billige våben.??
Det er overhovedet ikke besværligt at hente våben hjem fra USA, dyrt måske. Det koster 300$ for en export licence og ca. 225$ for fragt af en riffel. Når den kommer til Kastrup skal der laves toldpapir(hvis man gider kan man selv gøre det). Det inkl. fragt frem til dig koster ca. 1200 kr.
Hej
Min svoger købte 2 rifler i Tyskland, sidste år. Den Tyske forretning i Flensborg ordnede alle papirer og sendte dem til det Danske politi, og de Tyske myndigheder. 14 senere fik han alle papirene (inklusiv den Danske våbentilladelse) med posten, og han kunne køre direkte ned og hente riflen. Han skulle med andre ord intet gøre selv.