Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: I kamp mod stinkestøvler og sko
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hei drenge

Hvem kender ikke problemet Konen er ved at besvime børnene flygter
når man kommer hjem efter en dejlig Jagtdage og tager skotojet af!Og en grum lugt breder sig i huset!

Jeg bruger fryser metoden til vores jagtstøvler og sko!

Den sure lugt skyldes mælkesyre bakterie som stortrives i varme fugtige støvler eller sko på grund af de fugtige og varme klima der opstår under brug af disse!

Tag dine sko eller støvler stoppe dem med aviser og putte dem ind i en plastikpose og luk den tæt islagkagen skal jo ikke smage af gammel ost[Sad]
Put posen ind i din boksfryser,fryseskab ved -18-20 grader derved bliver mælkesyrebakterier dræbt og neutraliserede de kan kun klare -12 grader!Lad dem ligge 2 dage!!!Men pas på skoene eller støvlerne de skal være tøet op inden du tage avisen ud af dem på grund af at Goretex membraner bliver stenhårdt og kan knække derved kan de blive utætte!

Jeg kan kun advare om at bruge kemiske stoffer. Disse kunstige duftstoffer, desinfektionsmidler mange af dem mistænkes for at forårsager feriliitætsproblem ,kræftfremkaldende du har måske dine støvler eller sko på i 12 eller flere timer og da huden er en membran som afgiver stoffer og optager disse er der en vis risiko!Ydermere angriber nogle af dem skoens materiale goretexs membraner kan ikke tåle alkohol de bliver sprøde og mør af de!

Hvis i har nogle ideer hvordan man kan dekontamenere skotøj så skriv de venligst her

Hilsen fra surfod indianeren og hans stamme

Lille

Hilsen Lille
rodalon er også effektivt

mvh Eske.

Tächnischer woodsnitter. dr. prof Holzkopf
Mælkesyrebakterier lever hvad enten som stave, kugler eller kokker af sukker......såhhh..spring wienerbrødet over på turen til reviret...... :-)

Med venlig hilsen
Charlie-Bravo-Alpha
[Image: Asgrdlogo.gif]