Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Kan én kvinde tilfredsstille 12 mand på én gang? ?
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
[Image: viewer2.png]

K&B Clax [Wink]

[Image: hunt-an3.gif]

Beware of a man with customised rifles ...
Er det mig der er forudindtaget overfor stærke kvinder -
eller har hun overskæg [8D]
Det må min kone se at få lært
Jeg ville være mere bekymret for hende overarme end skæg, hvis hun er vant til at slæbe sådan en omgang 500 gange dagligt... ;-)

.....nu også ejer af en pumpehagler :-)

Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
Det ligner mrs. Doubtfire.
Hehe - Det tror jeg hun er vant til. I Tyskland er der en del tjenere der rejser rundt fra Volksfest til Volksfest og serverer. Det tjener de så godt på at de kan holde fri hele vinterperioden. De når så også at slide flere par sko op i løbet af "Volksfest"-perioden. En ting er at en lidt "gusten" kone som hende på billedet kan klare det. Synes det er mere imponerende når der kommer sådan en lille slank trunte i hendes str. 36 "dirndl" slæbende med 12 krus.
Til oktoberfesten i München har jeg også et par gange set pigerne smide de for fulde folk ud alene uden at security-folkene nåede at hjælpe... Jojo. Man skal ikke undervurdere dem. :-)
Nogen af dem kan desuden klare 14 mand på én gang. Der kan nemlig godt lige stå et krus ovenpå hankene fra de andre 6 krus.

MvH
Morten
Måske man lige skulle tilføje at ét fyldt krus vejer godt og vel 2 kg.

MvH
Morten
Sådan servere de øl i konens familie [8D][8D][Smile]

[Image: carlsberg.jpg]

Kanker