Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Bøssemager syd for kongeåen...
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej Alle,

Da vi har rykket teltpælene syd for kongeåen, og jeg står for at skal have lavet lidt småting ved et par våben, så ville jeg da lige høre om I var bekendt med nogle dygtige bøssemagere dernede i det Sønderjydske. Har søgt lidt herinde og på google uden jeg synes det gav specielt meget.

Har I nogle forslag?

MvH
Morten
hvis du gendefinerer Sønderjyl. ned til Altona .. nå eller bare nede lige over grænsen
evt Mario : http://www.waffen-mario.de/. Mener han oprindelig var udlært hos Saur/ Eckernförde

/wolf_skate

[Image: wolf.jpg]
Scout for a blind dog - and throw him a bone
Hmmm - Det må da siges at være tæt på. Når man har våbenpas, kan man så bare trille over grænsen med dem eller skal man stadigvæk lave noget papirarbejde?

MvH
Morten

.376 Steyr

Så vidt jeg ved, er våbenpasset kun til brug, når man skal på jagt. Skal du til bøssemager, så skal der ind- og udførselstilladelse til.

Det var ihvertfald udmeldingen fra våbenkontoret i Sønderborg.

.376 Steyr

Frækhed belønnes - nogle gange med tæsk...
våbenpas . jagt eller konkurrence (nogen træning kan jo rubiceres konkurrence)..det officielle problem er nok mere det med at man efterlader våbenet hvis det er flerdages(ugers?) projekt. Hvis det er en dagsoperation på forhåndsbooking burde det ikke være noget problem hvis man er 'hang around' i mellem tiden - prøveskydning bagefter 'konkurrence'.

Jeg har benyttet mig af Mario 1-2 gange da jeg har bekendet i græsnelandet og det kunne ordnes samfaldende med besøg dernede. Ved han har flere 'gengangere' af Danske kunder.

/wolf_skate

[Image: wolf.jpg]
Scout for a blind dog - and throw him a bone