Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: En god dag.
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Her er en lille beretning om en god dag.

Startede til morgen med at tage toget til det Jyske her fra Midtsjælland, mødtes i Vejle med min gode ven M og drog så af motorvejen sydvest på.

Da uret så blev lige omkring middag landede vi i sikker behold hos Walnut hvor jeg efter lang tids venten endelig blev overrakt en lille skabning fra Hr. Walnut´s dygtige hænder, nemlig den lille Sako Vixen i det flotteste laminats skæfte jeg til dags dato har set, billeder yder overhoved ikke dette håndværk sin ret, den er flot!

Efter en meget hyggelig sludder og en gennemgang af Walnuts samlede værker plus en del kaffe drikken måtte vi desværre få afregnet og vende næsen øst over igen.

Vel hjemme på Djævleøen igen i familiens skød er den lille Sako blevet monteret kikkert, smurt med let hånd og forsvarligt låst inde sammen med sine nye venner i våbenskabet, vel vidende at i morgen skal der skydes ind.

Takker min ven M for kørslen og Walnut for handlen samt det hyggelige møde.

Alt der ikke slår dig ihjel......gør dig stærkere!
[Smile]
Tak til fhansen og M for et rigtigt dejligt træf. Den lille Sako Vixen er kommet i gode hænder [Smile] Håber, at vi kan ses igen og venter spændt på, at der i foråret lander fine billeder, når den lille Vixen leverer sit første vildt fra fhansen.
Walnut
Tillykke med den lille ny.
Den bliver du garanteret glad for.
Er næsten slet ikke misundelig.

Mvh.Skytmar.
Ikke alle jægere blæser i horn.
Har været ude og lege med den lille nye.

Ved lidt forsøg med forskellig ammo af fabriksladet standard faldt valget på Sako Gamehead 3,2g soft point 50 grs. Dette gav et godt skudbilled med en spredning på 9 mm på 60 meters afstand og 11 mm på 100 meters afstand, indtil videre er det godt nok for mig, men jeg ser frem til at skulle lege/forsøge sammen med min gode ven, at finde den optimale sammensætning af kugle, krudt, hylster osv. for at se hvor små grupper den faktisk kan lave, tror der er et stort skjult potentiale i denne lille riffel.[Smile]

Alt der ikke slår dig ihjel......gør dig stærkere!