Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: tak for kløene
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
tak for kløene i Ulfborg i går [B)]: glæder mig meget over at der ikke er bjørne herhjemme.
tak for hygsomt selskab

mvh
Strom, naturgænger
hejsa STROM
i lige måde megt fin stemning. Var du ikke banekommandør på en af banerne?

.. vi var et Hadsten herrehold, hvor 4 tog deres første tur til Safariklubbens skyd, under kyndig dirigering af vores garvede kaptajn Bo.

Meget hyggetligt og lærerigt. Venstre skuldring .. sjovt at prøve og at det faktisk kan lykkeds at ramme (når man højre skuldret .. men måske hjælper at jeg har V dominant øje). Den store 'bang bang' på løven .. godt jeg havde sikkerhedsbrille på .. da det ene brilleglas blev slåest af (det opdagende først bagefter)

Jo den bjørn var udfordende. En af vores folk brugte al tiden på bjørnen så han ikke havde noget tilbage til ulven. Personlig lavde jeg igen en begynder fejl..min normal kliktabel der er klistert på kikkerten er kun ført ud til 250m. I dagens anledning påklistert udviddelse til 600m (med data fra VTF 600m fra Marts). Men skudende sad på rygkanten eller lidt over..?????? .. da jeg kom hjem granskede jeg mine data -> jeg havde indført droptabel som klik på udviddelsestabellen. så '55' blev der klikket op .. (ca =85cm) hvor kuglefaldet bare skulle kompenseres ca 55cm ARGHH. Jo derfor mere træning på 300m så så'nt kan blive luget ud (de sad forøvrigt rimlig fint samlet i en klump på ca 20cm, vurderet udfra stræfbillede aftegning + .. måske lidt th). Bo skød med en let 22-250 og havde en del vind problemer der ude.

ja der vil vi gerne med igen.

/wolf_skate

PS ud over vores eksisterne interne øgenavne fx 'bang bang' til af vores folk.. opfandt vi et til en af de andre = 'big bang' (han må have handlet ved Rex .. kan ikke få dem store nok)

[Image: wolf.jpg]
Scout for a blind dog - and throw him a bone
Velbekommen Strom - skulle det være en anden gang - nå nej, det er jo anden gang [Wink]

[Smile] AB
Ja tak og velbekomme, det var en hyggelig omgang skydning.

Det var sjovt at opleve at de fleste hang lidt med mulen når de fik at vide at de skulle skyde med deres "forkerte" skulder, mens at mange efterfølgende mente at det havde været en god oplevelse at finde ud af at det faktisk kan lade sig gøre.

LANI

Exclusive confirmed member of "Team Headshot"

DILLIGAF

Jeg gider ikke diskutere med folk der bruger argumenter....
Jo da, bortset fra en uduelig banekommandør på grisebanen der sendte grisen afsted mens man havde riflen nede og var ved at lukke låsen[xx(][xx(] så man ikke fysisk kunne nå at afgive skud, så var det da sjovt at få luftet den gamle svelle[Big Grin] og møde alle gangsterne[8D]

Selv uden træning i 2 år kan den stadig den gamle sure 6,5 pibe da lidt endnu[B)]

Og så var vi iøvrigt også stinkende heldige med vejret ifht vejrudsigten[^]

/GT

www.hgfirearms.dk
Shoot low, they might be crawling !!!!
Ja tak for en hyggelig komsammen, og tillykke til AB og GT med pladsen, jeg kunne konstatere at bjørnen også blev min banemand..

[Image: Slvbukcopy-1-1.jpg]

+GONE2HUNT+

King of varmint

Op ad bakke, er trods alt stadig fremad.
[Smile]