Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Ruhår
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
En jæger var den lykkelige ejer af en ruhår, der nok var en kende skarp. Dette var imidlertid kun en fordel indtil den dag den pludselig efter en kort sviptur stod i stuen med nabodatterens lille hvide kanin i flaben - stendød og møgbeskidt.

[center][:0] K R I S E [:0][/center]

En beslutning måtte træffes og denne jæger valgte et desperat forsøg på at redde det gode naboskab. Han vristede kaninen fra hunden, vaskede den møjsommeligt under bruseren, føntørrede og børstede den indtil den blot så ud som om den var sovet fredeligt ind, hvorpå han i ly af mørket sneg sig ind i naboens have og lempede den døde kanin ind i sit bur.

Og ingenting skete.

Lige indtil jægeren nogen dage senere mødte sin nabo ved hækken. "Har du hørt, at Ninus gik bort her forleden?" sagde naboen med trist mine og jægeren svarede med påtaget overraskelse: "Nej du godeste, hvor forfærdeligt!"

"Ja, vi begravede ham i onsdags, men det var nu ikke det værste - han havde jo været syg længe - men min datter fik virkelig et chok, da en eller anden syg person havde været inde i vores have og gravet kaninen op, vasket og onduleret ham og lagt ham tilbage i buret..."

Assumption is the mother of all ****ups... og skånegripen er en bald eagle!...og...det er muligt, at jeg ændrer holdning, men det rokker IKKE ved det faktum, at jeg har ret!
Sød historie.......[Big Grin]
MEEEN det må have været en korthår!!!![8D]
Eller måske en langhår...[Wink]

En dejlig Ruhår ville aldrig gøre sådan noget...[8)]

Hilsen fra Viggo

Rig eller fattig? Det er altid rart at have penge!