Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Browning 425/525
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hejsa..jeg købte for et års tid siden købte nyt haglgevær,men ak og ve,jeg fik hvis en mandag´s model[Sad][Sad][Sad] geværet har været reperation flere gange end jeg gider tæller..er nu blevet enig med min bøssemager om at "bytte" den til noget andet.mit spørgsmål er så nu,har nogen erfaring med disse modeller (425/525) [?][?]
425 har jeg prøvet nogle gange efterhånden ( en god kammerat har den) og for mig virker det som om det er en udemærket skyder. Ganske pæn også. Indstilleligt aftræk sportsskinne og med eller uden chokes. Jeg var tæt på at købe sådan en men blev en smule nærig og og købte en miruko mk 70 sport til en tudse mindre og så med chokes. Miruko/browning/winchester = et fedt.
Jeg ville ikke være i tvivl om købet. Det holder

Be cool... Or put on some more clothes
Hej

Jeg har en 425 jagtmodel, den har efterhånden nogle år på bagen, der har aldrig været problemer.
Jeg synes det er et godt og gedigent våben og som Ulske siger, ganske pæn.

Mvh
Kim

email : kima@dralf.dk

If you can`t eat,drink or fu.k it, shoot it.
Jeg havde en 425 Waterfowl, som jeg egentlig var meget glad for. Den havde dog den ulempe, at den "jammede" hvis man kom til at skubbe sikringen op midt mellem højre og venstre løb på løbsvælgeren. Det kan godt ødelægge en jagtdag, at man ikke kan få bøssen til at skyde [xx(]. Der har været en artikel om dem i "Jæger", hvor han nævner føromtalte problem, så det var nok ikke kun mit eksemplar.
Uffe

Hellere stor oplevelse end stor opsats.- Men gerne begge!
Der kan jeg så meddele at det gør min miruko samt min angelo zoli også. Det har ikke været anledning til problem andet end på skydebanen hvor jeg opdagede det. Blot man er opmærksom på det så er man ude over det. I øvrigt ved jeg at Hubertushuset har tilbudt at lave det omtalte problem men har aldrig fået det gjort da ikke er et problem for mig.

Be cool... Or put on some more clothes
valget faldt på en 525 hunter [Wink]

min fjende´s fjende,er min ven [Big Grin]
Laver Browning jagtbøsser[?][:0] Løbene sidder da helt forkert, får man ikke hold i ryggen når man skal læne sig 90 grader til siden.[?][8D]

Mvh.

mp

Intet er umuligt for den, som ikke behøver at gøre det selv
Nu også med .17 HMR, 22 Lr, 6,5x55, 6,5-284, 308Win og 9,3x62