Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Bundstykke mistet
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Torsdag 5.6., var jeg på riffelbanen på Selinevej i Kbh. Tager riflen fra kufferten i bilen og bundstykket som er "et andet sted" i bilen og kommer, som altid, bundstykket i tommestoklommen. Hjælper instruktøren med at klamme skiver på og andet "forefaldende"
Da skydningen er færdig og instruktøren og jeg vil lege med elgen (vi skal begge til Nordisk Skydning) er mit bundstykke væk. Vi leder og leder - gennemgår aftenen og bliver enige om vi nok hørte et "klonk" under skivepåsætningen. Leder i markørdækningen uden resultat. Næste dag tømmes vandgraven i markørdækningen, ligeledes uden resultat.

Eneste chance er nu at en skytte ved et uheld har fået 2 bundstykker med hjem - efterlysning er opsat på stedet.

Hvad gør jeg? Kan det overhovedet svare sig at købe et nyt bundstykke?
(Sako 579)Nogen der kender ca. pris og leveringstid?

I nedtrykt sindstilstand[Sad]
Claus Petersen
Jilas [xx(] Siger at de har brugte bundstykker på lager, så hvis du tør, kan du prøve dem.
http://www.jagtdanmark.dk/

Glædelig Jagt fra Grønland

Jesper Rex
If you can't do it with a 30-06, it likely can't be done...(Men det ER nu kedeligt kun med en gøb....(skriver manden med 10+))
Har du spurgt i vagten? Alternativt kender du ikke en som har en metaldetektor som du kan gå ruten med? Der er vel for pokker ikke nogen som "stjæler" et bundstykke; et bundstykke uden riffel er li'så ubrugeligt som en riffel uden bundstykke.



Amateurs practice till they get it right. Professionals practice till they can't get it wrong.
[Image: Avatar.jpg]
Meldte det i vagten med det samme. Metaldetektor tror jeg ikke hjælper, vi ved nøjagtigt hvor vi gik, og det var ikke svært af se om den kunne være tabt der.

Jeg er så naiv, altid at tro det bedste om andre mennesker, men som en sagde: du er ikke den første der mister et bundstykke - derfor står der rundt omkring enkelte rifler billigt til salg uden bundstykke - jeg tror stadig ikke det er sådan det står til, men da ingen endnu har meldt sig, at de ved en fejl har fået 2 bundstykker med hjem, begynder det at rumstere lidt i baghovedet.

CP
Jeg tænkte faktisk på dig i går aftes (hvis det hjælper lidt på humøret); jeg var ude at skyde med bue på bane 13 (lidt længere ude end riffelbanerne)og vi plejer at ha' en metaldetektor, men den er åbenbart gået i stykker og er blevet kasseret.



Amateurs practice till they get it right. Professionals practice till they can't get it wrong.
[Image: Avatar.jpg]