Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: lovlig landevejsrøveri eller lille skla betale en
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
lovlig landevejsrøveri eller lille skla betale en P afgift.
Jeg må godt nok sige der er blevet noget kreativ!
Efter en tur til Hubertus Huset sammen med knægten blev lidt små sulten og drejede lige in til Burger King for at få noget i skrutten!
Efter intagelse af ådseln hang der en P- afgift på bilen!Hele område er tilsynladene afmærked med et skilt lige ved indkørseln 20x20 cm at de var en røveri zone hele område som dækker en tankstation ,Føtexs,BurgerKing og en eller andet Burger dims med sund mad (kender dem ikke kommer der heller ikke)Hele område er vel på 30000-35000 qm indkærseln ligger i forbindelse med en rundkørsel!
Jeg er pissesur at jeg skal betale den der P-afgift!Men der er vel ikke noget af gøre!

Lille[}Smile]

Hilsen Lille

Formerly known as Krengel
Klag!

Men det bliver din opgave at bevise at skiltningen ikke har været tilstrækkelig.

Jeg er selv tilligere blevet røvet. Jeg parkerede min bil efter reglerne. Da jeg kom tilbage for at hente den havde de skiftet skiltene og givet mig en bøde... Jeg havde for tralvt i den periode til give mig tid til at klage... Det fortryder jeg stadig!

Mvh
Christensen

Livet rummer mange forunderlige spørgsmål...
Hvorfor er det fx. fysisk umuligt at købe et våbenskab der er stort nok?
ja jeg kørte rund i 10min. for at finde de forpulede skilt og der var kun de en de dækkede hel de område til sidst fik min knægt øje på de skilt men der vel ikke noget at gøre!De er vel lige som om man slås mod vindmøller!Interant var adressen på den bong jeg har fået Århus advokaterne P overvågning og inkasso så er de vel helgarderet!

Lille

Hilsen Lille

Formerly known as Krengel