Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Ombygning til kodelås
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.

lovbjerg

Hej er her nogen der har erfaring med at montere en kode lås på et våbenskab, så man kan blive fri for den f.... nøgle.
Jeg talte en gang med en gammel låsesmed som lovede at montere det for mig, han havde enda en kode lås jeg kunne få, men jeg har ikke kontakt til ham længere.
Han sagde den gang at det var noget der kunne gøres på 15 min.
Håber der er nogen der ved noget hvilken kode lås der skal bruges, den skal jo være skafor blå godkendt.

Hilsen ham med for mange nøgler.
[V]
Erfaring som i "done that" har jeg ikke, men jeg har været de samme overvejelser igennem.

Jeg fandt en kodelås i Skyttebutikken til 1800,- og besluttede, at det ville jeg godt give for at blive fri for nøglen. Mit skab er i forvejen fra Skyttebutikken, så det skulle være ligetil.

Men da jeg kontaktede dem i Vingsted for at høre nærmere, viste det sig, at du ikke kan købe låsen til eftermontering. De 1800,- er merprisen på skabene når du bestiller et skab med kodelås. Det giver også god mening, for ethvert skab er jo godkendt som det er når det forlader fabrikken. Begynder du at ændre skabet, ryger klassificeringen, uanset om det er en Skafor blå kodelås du monterer.

Nå, jeg gjorde selvfølgelig det eneste rigtige i den situation. Forklarede konen at de tåbelige regler betød, at jeg nu var nødt til at købe et nyt skab. Så købte jeg et der var dobbelt så stort som det gamle med kodelås.[:p]

Jeg har set våbenskabe solgt på Lauritz.com til hammerslagspris over hvad det samme skab koster fra ny i Skyttebutikken, så i sidste ende kan det gamle skab bare ryge på auktion, skulle det komme dertil. Når det blå skilt sidder indvendigt i døren, og du har nøglerne, bevarer det sin pris. Men måske ryger det ud i garagen til opbevaring af tomme hylstre og dyrt værktøj, det har jeg ikke helt besluttet endnu. Som våbenloven er skruet sammen for tiden, skal ammunition, herunder hylstre, opbevares i Skafor blå skabe, så man kan jo godt bruge lidt ekstra plads til det.

Link til kodelåsen: http://www.skyttebutik.dk/product.asp?product=3333

P.S. Jeg synes, at skyttebutikkens våbenskabe er gedigne, om end ikke smukke. De er ofte billigste skabe på markedet, så når kvaliteten er i orden, er de det indlysende valg for mig. Og du får skabet leveret til døren for en overkommelig merpris.

Venlig hilsen Lasse,DTAP
...Buy the best and cry only once.

lovbjerg

Tak for det Lasse det ender nok med et nyt skab.
Så giver det også noget mere plads.

Bri Løvbjerg