Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: jagt stykke i sverige
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
hej
jeg leder efter noget jagt i sverige. mit spørgsmål er:hvor stort skal et stykke jord/skov være for af jeg må gå på jagt på det?
håber i kan hjælpe.

hilsen koelj
Sigt højt og de går ned
Der er ikke nogen begrænsning på størrelsen, men derimod om det er i byzone så går det ikke.
Rolin
PS: hvis du ser dig lidt omkring på forumet ville du se at dette spørgsmål er blevet stillet et par gange før og besvaret.
Hej eftersom jeg selv har stået i din situation, ved jeg også svært det er og få fat herhjemme fra. Stykkerne afhænger jo af om det er ren skov eller ren mark eller blandet dit og dat. Derfor tog mig og min fætter færgen over valgte et område som så fornuftigt ud fra oven dvs. blandet skov små marker og uden for byen og forholdsvis tæt på Gøteborg. Det kan man nemt se på nettet f.eks google maps eller google earth.
Så vi rejste derover og startede ud med bare at køre ud på landet og ringe på døre. Det kunne godt virke lidt akavet at bare troppe op og spørge om man kan leje noget bukkejagt. Men vi spurgte ca ti steder og fik en mulighed fra to steder. Sagen er således at de for det meste ikke rigtig går på bukkejagt. Elgjagte´n er jo lejet ud overalt, det betyder at der står stiger/tårne overalt i sverige. De kan jo ligeså godt bruges til bukkejagt også. Men jeg tror det nemmeste ville være hvis man kendte nogen der havde noget og spørge deres lodsejere om de havde kendskab til noget. Men den anden løsning med at ringe på døre har virket for os.

A. Westergaard