Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Plastic skæfte til US Carabin M1
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
hej
jeg har anskaffet mig et Ramtech plasticskæfte (fra Midway) til min gamle US M1 carabin (som i parentes bemærket er blevet kastreret til repeter- aht våbentilladelse til jagt - så nu er det en "rettrækker"[Smile] - den bliver nu nok mest brugt til sjov på banen)
Ideen med plasticskæftet var at få et mere brugbart skæfte til skydning med kikkert eller rødpunkt - det originale militærskæfte er jo i sagens natur et "nærkamps skæfte".
OK Ramtech skæftet ER længere - men kun ca 10 mm - det har dog en bedre facon generelt. Mit spørgsmål går på hvordan jeg bedst griber det an hvis/når jeg nu vil montere en rekylbagkappe for at forlænge skæftet yderligere. Den eksisterende "bagkappe" er et stykke tyndt plastic som sidder med to meget små philips skruer, som naturligvis skrues ind i hvert sit ligeså lille "plastic øre" - derudover er bagskæftet hult - fyldt ud med skumgummi (løst, ikke støbt ind).
Jeg forestiller mig at man er nødt til at støbe noget ind i hulrummet som i givet fald kan sørge for at de lidt mere voksne skruer der skal holde en rekylbagkappe på 20-25 mm tykkelse ikke bare knækker de to "plastic ører" i småstumper - principielt ville det bedste være en støbemasse som skruerne kunne "bide i"
Hvad vil være det bedste at bruge -nogen ideer??
mvh
Claus
Limbsaver laver nogle bagkapper til plastik skæfter, hvor de går ind i enden af skæftet.
prøv evt. Hatting tlf 21834545, han ved det sikkert.[Wink]

Lang lås, og tyk pibe..
"The Big Eight"
Hej CPS . Tilpas et stykke 9 eller 12mm krydsfiner og lim det ind i enden (plant med slut af skæfte), med super epoxy eller araldit . Gør lige plasten godt ru der hvor der limes . Du kan så plasere skruerne som det passer dig .

Hilsen A-bolt