Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Krybskytter i Nordsjælland??
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Så lige dette i Ekstrabladet
Kode:
http://ekstrabladet.dk/112/article1405959.ece

hvor dyrenes beskyttelse har drejet sagen over i, at det nok er krybskytter der har dræbt rådyret.

Det er naturligvis fint nok at undersøge det, men ud fra det billede der ledsager artiklen er der meget lidt der tyder på det er krybskytter. 1. jeg kan ikke se det skudhul i halsen som den lokale slagter kan se. 2. jeg kan ikke se at kødet er skåret fra hals og ryg og 3. en krybskytte vil vide at noget af det bedste kød sidder på køllerne som slet ikke er rørt.

Naturligvis er krybskytteri noget svineri som skal forfølges med alle midler, men dette virker som en noget udokumenteret påstand.

hjemmeladeren
Jeg er ikke inde i krybskytteri, men det ligner virkelig ikke krybskytteri det der. Der er ikke skåret noget kød af som kunne bruges til mad. Hvorfor har de ikke taget låret eller ryggen? Og skudholdet kan jeg heller ikke se.
Mit bud ville være at det er et sygt dyr, muligvis den sygdom som har hærget på Fyn som nu er på Sjælland, som den er blevet angrebet eller bare er død af naturlige årsager.

Mvh.
Boldsen
Hej.
Efter at have set billederne tror jeg heller ikke på krybskytteri,når man ser skaderne på det øverste af halsen/hovedet tror jeg nærmere at den er blevet taget af en eller flere hunde.
MVH
LØVIG
Man kan ikke sige noget som helst om dødsårsagen ud fra det billede. Det kan godt se ud som om der er dyr der har ædt af rådyret efterfølgende. Den slagter er vist en af de klaphatte der ikke tør sige "det ved jeg ikke", og så svarer han bare[xx(].

Der ville på den anden side blive underligt stille hvis folk kun udtalte sig om det de havde forstand på.

Venlig hilsen Lasse,DTAP
...Buy the best and cry only once.
Hvorfor er det fuldstændig umuligt, at et rådyr kan dø af naturlige årsager i Danmark? Hvorfor skal der absolut ligge en forbrydelse bag?

Jeg tror at rådyret er dødt af en blodprop i hjertet...................



Amateurs practice till they get it right. Professionals practice till they can't get it wrong.
[Image: Avatar.jpg]