Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: The number of the beast...
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
UUhhhh - jeg så lige, at jeg var nået op på 666 indlæg og det er vel nok det mest uhyggelige tal, man kan befinde sig på, så jeg skynder mig at videregive en sandfærdig historie, jeg hørte idag om en af de lokale efterkommere af de karolinske voldtægtsforbrydere, der brændte vores sogn for ikke særligt længe siden. Jeg kender den pågældende, og han er egentlig meget flink på trods af sin sociale arv (jo, han er svensk...)

Den pågældende er hundemand om en hals og træner flittigt sin wachtelhund til jagt i skoven på råvildt og hare. Han kan ikke fordrage katte og har den uvane at pusse hunden på dem, når det passer ham.
For tre år siden, da hunden var ung, havde han og hans daværende investeret i et nydeligt klyngehus i Malmö. En sen aften kort tid efter at de var flyttet ind, kom han og hunden hjem fra træning i skoven.
Da de træder ind i entreen står der er stor rød hankat og glor på ham og han råber instinktivt TA' DEN!!! Hunden springer frem med et brøl, de to dyr flyver ind i stuen gøen og hvæsen blander sig med lyden af tind der vælter klirrer og splitres. Han farer ophidset efter hunden og først da han er sprunget tre skridt ind i stuen opdager han, at noget ikke er helt, som det skal være. En fremmed kvinde står med åben mund og vidt opspilede øjne og betragter jagten.

De kvikke vil nu have gennemskuet, at vor ven i et øjebliks uopmærksomhed var gået ind i naboens hus....[:I].....katten overlevede....jeg ville give betragtelige summer for sceneriet på video...særligt undskyldningen må have været umådeligt interessant.

Assumption is the mother of all ****ups... og skånegripen er en bald eagle!...og...det er muligt, at jeg ændrer holdning, men det rokker IKKE ved det faktum, at jeg har ret!