Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Regler for riffelinstruktørstatus..
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Jeg har lige modteget mit "plastikkort" efter veloverstået riffelinstruktørkursus.

På bagsiden af det står der: ”For at opretholde sin instruktørstatus, skal instruktøren inden gyldighedsperiodens udløb have gennemført sin efteruddannelse arrangeret af DJ. Manglende deltagelse i efteruddannelsen vil medføre tab af instruktørstatus”.

For det første står der på kortet intet om gyldighedsperiode, og for det andet kunne jeg godt tænke mig at få at vide hvor i lovteksten der står noget om efteruddannelse..

Jeg tror ikke DJ har ret i denne formulering [B)][B)]....

Nogen kloge????

________________________________________________________________________________________________
A house without a rifle is just a house..
Det står der også på mit flugtskydnings instruktør kort.
Mener det gælder for 5 år af gangen, også bliver man kaldt ind til et kursus, i den kreds hvor man bor. Prøv evt at ringe til den lokale riffel kordinator i din egen kreds.

Lang lås, og tyk pibe..
"The Big Eight"
Det gør der heldigvis ikke ikke på mit flugtskydningsinstruktør kort, men det er også fra Dansk Flugtskydnings Forbund [8D][8D]...
Så det er nok samme gamle (læs:forældede) regel der står på dit [:I]...

Men jeg har lige fået svar fra "Kalø"..

Citat:
Teksten refererer til et efteruddannelsesforløb som man lavede i årene 2001-2004. Den gang bestemte man at for at være aktiv instruktør hos Danmarks Jægerforbund, så skulle man deltage på et efteruddannelsesforløb. På det tidspunkt var der også en udløbsdato på instruktørkortet. Teksten på bagsiden af kortet er ikke aktuel i øjeblikket, men der bliver lavet nye tiltag fra tid til anden. Disse tiltag meldes dog altid direkte ud til den enkelte instruktør.

Du er riffelinstruktør for livstid og den kompetence kan ingen tage fra dig, men hvorvidt du er aktiv instruktør hos Danmarks Jægerforbund, ja det er en hel anden sag. Fra tid til anden stiller vi som sagt krav til instruktørerne for at de skal bevare deres status som aktiv instruktør hos os.

Med venlig hilsen//Yours sincerely

Lone Østergaard
Kursussekretær
Danmarks Jægerforbund Kalø/Danish Hunters' Association

Det er sku' da fuldstændig ubrugligt [:o)][:o)] at man skriver en tekst (der er 6 år gammel og ikke mere gældende og ingen ved om den kommer igen) der vil rundforvirre en hver betjent...

Mon ikke de lige skulle kigge deres tekst igennem igen??

________________________________________________________________________________________________
A house without a rifle is just a house..