Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Opladning af Morfars batterier
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2
[Image: DSC03986.jpg]

Vi har set Pingvinerne til morgen [Smile] Dem er vi begge glade for. Dælme stor lykke, når en lille hånd griber ens tommelfinger. Han lader Morfars batterier op. En lykkelig snitter er en bedre snitter [Big Grin]
Walnut (og Sebastian 3 år)
Hvor jeg forstår dig Walnut [Smile]
Sidst vi havde Guldklumpen blev jeg vækket med to bløde små hænder på kinderne og et stort vådt møsser [^] Da jeg åbnede mine søvnige øjne, fik jeg det største smil og et glad: "Hej" [Smile] Så går man enormt langt på literen ..... [Big Grin]

[Image: sommerogjagt013.jpg]
Selv Nutella i hele "skærmen" kan ikke imponere en glad farmor [Big Grin]

Mvh Farmor [Smile]

[Image: sulejma.jpg]

Jagt! Ikke bare en hobby, men en livsstil.
Har tre drenge på 3-5 og 7 år.

...kan I to ikke lige hente dem en gang imellem ?

Venlig hilsen Lasse,DTAP
...Buy the best and cry only once.
Citat:quote:

Originally posted by LasseScout

Har tre drenge på 3-5 og 7 år.

...kan I to ikke lige hente dem en gang imellem ?

Venlig hilsen Lasse,DTAP
...Buy the best and cry only once.



[Big Grin] Det kunne sikkert være både sjovt og interessant. Da vi selv har "været" der, ved vi godt, at det også er et slæb [B)] Set i bakspejlet var det bare så hurtigt ovre.Nu har vi voksne børn, der giver os mulighed for at støve yngelplejen af en gang imellem [Smile] og det er dælme dejligt [Smile]
Walnut
Ja nogen siger at børnebørn er belønningen, for at man ikke slog sit eget yngel ihjel.

Knæk og bræk
Flemming
[Image: MilleVTF.jpg]
Maaske der findes et forum hvor man kan diskutere borneborn. Nappe paa et jagt forum, selv i Off Topic
Hogmeister
Hvor må det være træls at være så mavesur hva Hogmeister. Lad dog være med at læse med i off topic hvis det ikke lige passer dig.

Mvh. Jakob
De er da meget relevant de med børnebørn Hogmeister de er fremtidige jæger og skal passes og plejes i en hvert forstand! Som bedsteforældre som er smitte med den virus som heder jagt er man ligefrem forpligte til at sørge for at den virus spreder sig til ens egens yngeles afkom!

Lille

jeg glæder mig ligefrem til den dage jeg kan lære mine børnebørn alle de numre deres forældrer har lavet!

Hilsen Lille
Der er lang tid til jeg skal ha' børnebørn, mine piger er 6 og 8 år.

Da jeg var på jagt i fredags, lige op ad en skole stod der en masse unger og gloede på hvad vi foretog os.

Var det fremtidens jægere eller kritikere der stod der? For at finde ud af det tog jeg springeren i snor, lagde skyderen i bilen og gik hen og sagde hej.

"Er det din hund?, må vi klappe den?, hvorfor har du blod på hænderne? Det er da synd for duerne, hvad skyder du med, er det en luftbøsse", og mange andre spørgsmål blev stillet, mens hunden blev klappet.

Jeg mødte dem i øjenhøjde, siddende på hug, forklarede jeg hvad og hvorfor og fik en masse historier tilbage om lørdagskyllinger, legetøjsgeværer og ikke en eneste fordømmende bemærkning.

Selv gårdvagten der kom og "drev flokken tilbage" på tilladt område, smilede venligt.

Jo, børn giver en masse glæder. Jeg har mine i weekenden hver fjortende dag, (det var ikke hvad jeg regnede med, da jeg fik dem).

I efterårsferien skal vi tre på tur til Sverige, for nu mener de selv de er gamle nok til at komme med på jagt. Så vi går på opdagelse i skoven og sidder i et tårn, det skal nok blive hyggeligt.

Jeg er sikker på det i hvert fald oplader mine batterier[Smile]

K&B Clax [Wink]

[Image: hunt-an3.gif]

Beware of a man with customised rifles ...
Jeg glemte vist at fortælle at en time senere var svesken iført sine pinkfarvede høreværn og med på lerduebanen for første gang [Wink]
Det var lige noget der passede hende, for så kunne hun være sin farfars heppepige, og ellers i øvrigt charme sig ind på alle i sin nærhed [Big Grin][Big Grin]
Farmor kunne bare gå hen og skyde, for hun skulle være hos farfar, basta! [8D]

Kan det hjælpe lidt på humøret Hogmeister? [Wink]

[Smile] Farmor

[Image: sulejma.jpg]

Jagt! Ikke bare en hobby, men en livsstil.
Citat:quote:

Originally posted by hogmeister

Maaske der findes et forum hvor man kan diskutere borneborn. Nappe paa et jagt forum, selv i Off Topic
Hogmeister



Der røg din fredagsslik lige præcis de næste 3 uger! Jeg er dog meget glad for, at knægten ikke tilbydes samme kranke skæbne som mine pindsvin for nylig.Begge udfald er dog taget fra samme skuffe:" Det er svært at bidrage med noget relevant, så jeg skriver bare noget grimt".
Til din orientering: Tråden falder fint indenfor Off Topics rammer. Den kan opfattes både seriøst/ useriøst og underholdende alt efter temperament.
Jeg vil, som Farmor, også gerne forsøge at løfte dit humør:
Knægten og jeg opholder os tit i snitterværkstedet,der, for en 3 årig, er en stor udfordring. Billederne af dyrene og trofæerne granskes hver gang. Nu siger han: " Morfar skyder buk..... og så spiser vi den!" Han er i en langvarig uddannelse hos undertegnede [Smile] Det er ikke sikkert, at der ligger et jagttegn i den anden ende, men det afføder med sikkerhed en naturforståelse, han vil kunne have megen glæde af.
Walnut
Ved I hvad, jeg er sgu ikke mavesur. Langt fra. Jeg ville blot onske at der et eller andet sted findes et forum, hvis vi nu skal blive der, hvor man ikke skal belemres med andres born eller borneborn. Det er som paa arbejdspladsen hvor man hele tiden faar et ligegyldigt billede af en kollegas nyfodte blaaplettede barn eller barenbarn stukket i hovedet og bedt om at kommentere paa vidunderet, eller kolleger der nu ellers er i sluningen af 50'erne og faar borneborn og saa (af mangel paa et bedre udtryk) 'dummer' sig ned i 3-aars alderen og kravler rundt paa alle fire og laver markelige lyde med underlaben og en pegefinger. Lige pludselig er de umulige at faa med til noget som helst for hele deres tilvarelse er optaget af bornebornene. Man kan ikke langere fore en voksen samtale enten fordi ungerne monopoliserer samtalen, eller endnu varre om de skulde komme til at hore et bandeord eller hvad ved jeg. I restauranter sidde de og skriger. I fly sidder de bagved og sparker en i ryggen, og naar man paataler det bliver man betragtet som det var mig der er noget i vejen med.
Jeg er da glad for at Walnuts batterier bliver opladet, men vi andre og isar jeg behover jo ikke at faa det stukket i hovedet. Saa siger SAKO Lad vare med at lase i Off Topic traaden. Ja, det er jo nemmere sagt end gjort. Umiddelbart kan jeg jo nemt navne en masse ting der oplader ens batterier, og i dette forum og med forfattern til indlagget, kunne jeg have forestillet mig en god jagtoplevelse, eller han havde faaet fat i et virkelig smukt stykke Tyrkisk valnod tra til sit naste snitteprojekt. Ikke en historie om sit barnebarn. Det var da det sidste jeg forventede, og havde overskriften hentydet til det, havde jeg da heller ikke aabnet traaden.
Hogmeister
Ved narmere eftersyn ser jeg at jeg burde selv have gattet indholdet af traaden da der jo hojt og tydeligt staar 'morfar' men det andrer ikke meget paa mit syn i al almindelighed.
Hogmeister
Hogmeister[^]

CP
Ved du hvad Hogmeister? De bedsteforældre/forældre med deres djævleyngel på slæb, har vi vist allesammen været mere eller mindre udsat for [Wink] Så jeg ville da være fuld af løgn hvis jeg påstod at jeg ikke ind imellem har det ligesom dig (og åbenbart også CP) [Smile]

Men som udgangspunkt så vælger jeg at undlade at blive sur på de arme unger, kun ud fra den betragtnig at det i høj grad er deres forældres/bedsteforældres misforståede mangel på almindelig opdragelse/irettesættelse af poderne, der oftest ligger til grund for ungernes uheldige optræden!!!

Men jeg finder det lidt snævertsynet at du/i ikke kan få øje på glæden for os der har haft/får nogle stjernestunder med vores børnebørn/børn, når de udviser gode "takter" til at blive nogle små fornuftige væsener med sunde interesser. Netop fordi vi forsøger at påvirke dem i den retning, med kærlig vejledning [Smile]

Jeg hører ikke selv til den kategori af forgudende bedstemødre, der slet ikke kan se fejl på vidunderet, og har jeg andre og vigtigere ting for (jagt f.eks.) så kan jeg altså ikke passe barnebarn [Wink] Men jeg kan dælme godt tage svesken med på skydebanen, og der følger hun reglerne for færdsel hvis hun skal med! Og jeg ville da være et skarn hvis jeg ikke med stolthed kunne sige: Det gik uden nogen problemer af nogen art [Smile]
Og jeg vil da ikke sige mig fri for at hun bliver "slæbt med" på jagt når hun bliver lidt større, men lige nu er hun altså kun 21 måneder gammel [Smile] Så der er masser af tid til "indoktrinering" [Wink]

Mvh Farmor [Smile]

[Image: sulejma.jpg]

Jagt! Ikke bare en hobby, men en livsstil.
Det er klart at grænserne på "Off Topic" skal være næsten grænseløse- det siger ligesom sig selv.
Alligel synes jeg det kunne være rart, på et jagtrelateret forum, hvis indlægene havde bare en anelse tilknytning til jagt - skydning - våben - what ever relateret, f.eks. naturen (pindsvineunger) - (nå, ja børn er måske også naturligt)
Et billede af et barn med høreværn, på en skydebane vil jeg kalde relateret.
Clax' indlæg ovenfor ligeledes (i høj grad)
Et billede af en edderkop - fint - naturen.
Ovenstående indlæg fra Walnut - ØHH

CP
Ps. for at komme nogle i forkøbet: Farmors billede kan gå an, der står en pose fra intersport i baggrunden - den er der sikkert en ny jagthat i[V]
Citat:quote:

Originally posted by Claus Petersen

Det er klart at grænserne på "Off Topic" skal være næsten grænseløse- det siger ligesom sig selv.
Alligel synes jeg det kunne være rart, på et jagtrelateret forum, hvis indlægene havde bare en anelse tilknytning til jagt - skydning - våben - what ever relateret, f.eks. naturen (pindsvineunger) - (nå, ja børn er måske også naturligt)
Et billede af et barn med høreværn, på en skydebane vil jeg kalde relateret.
Clax' indlæg ovenfor ligeledes (i høj grad)
Et billede af en edderkop - fint - naturen.
Ovenstående indlæg fra Walnut - ØHH

CP
Ps. for at komme nogle i forkøbet: Farmors billede kan gå an, der står en pose fra intersport i baggrunden - den er der sikkert en ny jagthat i[V]



Der forestår da et kæmpe oprydningsarbejde i Off Topic til dig og Hogmeister. God fornøjelse [Big Grin]
Walnut
For saa lige at blive i det mere humoristiske hjorne af traaden kan jeg da lige forestille mig Farmor paa skydebanen koncentrere sig om den naste lerdue, og 'svesken' netop i ojeblikket da lerduen slippes raaber:" Farmor, jeg skal tisse!"...............der rog den lerdue.
Hogmeister
Jeg blir osse lidt træt i knolden nogle gange, når jeg læser en tråd der, for mig er helt i hampen. Så plejer jeg at stoppe med at læse og notere mig at den tråd er for underlig til mig.

Der er 2 slags mennesker, der øjeblikkeligt ville stemme på det parti der først gik til valg på "barnevognsfri midtby" eller "vifter du dit kne**eaffald i mit fjæs - ryk direkte i spjældet".

Den ene slags er ærkebøsser, som Uffe Buchard (Mads og monopolet) der jo ser totalt rødt hver gang han hører ordet baby.

Den anden er de, så regel, midaldrende mænd, der af en eller anden grund fravalgte børn i deres "ungdom". Nu sidder de med det meste af deres liv bag sig, med udsigt til stinkende elendig pleje på et hjem, uden nogen der gider kigge ind fra tid til anden. Døden blir det næste bekendtskab og den vil komme helt ubemærket.

Tilhørte jeg den sidste slags mennesker, ville jeg med garanti sprænge en sikring hver gang en eller anden småperfid nidding smurte mig ind i billeder af deres yngel.

Og for så ikke at ødelægge den gode stemning i tråden, så siger jeg på ingen måde, overhovedet at hog eller CP tilhører nogen af de 2 førnævnte grupper.

Men det er da påfaldende at man vælger at lade en kommentar falde når man ser en tråd under Off topic, der hedder "lader Morfars batterier op" og man så genkender forfatteren som den mest sentimentale pladrerøv på sitet. For så til sidst lige at sætte sit urinsure aftryk i en tråd man på forhånd ville have dømt ude.

P.S. tror 90% af alle tråde under Off topic er mindst lige så OFF som denne.

...hvor ingen hegner, kun torne gro!

Fattigdom - det er en sindstilstand

[center][Image: logo05.jpg][/center]
Citat:quote:

Der forestår da et kæmpe oprydningsarbejde i Off Topic til dig og Hogmeister. God fornøjelse
Walnut


Nu skal man jo være positiv og kigge fremad.

Desuden kan man vel sige der er mange skuffer at tage af
[quote udfald er dog taget fra samme skuffe: Det er svært at bidrage med noget relevant, så jeg skriver bare noget. grimt.
[/quote]
CP
Sider: 1 2