Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Inviter en nyjæger
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Efter, i et andet forum, at have set en jagtinvitation til nyjægere, kom jeg til at tænke på, hvor mange af os ’gamle’ som egentlig gør noget for de nye. Det er formodentligt betydeligt flere end man skulle tro. Bedømt ud fra, hvad man hører eller læser om.
For mit eget vedkommende, er jeg mangeårigt medlem af et yderst velfungerende konsortium, hvor vi altid har plads til nye jagttegn, disse tæller ikke som en gæsteplads[Big Grin]. Vi vil gerne vise hvordan tingene kan gøres forsvarligt, og vi gør lidt stads af de nye som får nedlagt deres første stykke vildt. Det er mange år siden for mit eget vedkommende, men det er en fornøjelse at se stoltheden i en jægers øjne når det lykkes.
Jagt er jo ikke en konkurrencesport og det er vel en af grundene til, at man kan glædes over andres jagtlykke.
Kom frem fra busken og delagtiggør os andre i hvad i gør, det kan altid inspirere til nye tiltag.

Hvorfor kan livets problemer ikke ramme en, når man er 17 og ved ALT
I det konsortie jeg er med i har min knægt, han er eneste afkom med jagttegn, en fast plads, hvis der så bliver en tom plads på en jagt får junior lov til at invitere en kammerat, ligeledes har han fri rævejagt med riflen.
nu har han haft jagttegn i 3 sæsoner så han er vel snarere ungjæger end nyjæger, men vi mener at det er en "pligt" at "lære" vort afkom op.

[Image: dralflogoKim1.jpg][Image: Asgrdlogo.gif]
I don`t shoot innocent animals, only the ones that looks guilty