Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: KKC skæfte på b....r
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej,
jeg har på svensk forum set det der ligner en bla...R93 i et kkc skæfte.(robsoft) På KKC's hjemmeside, ser det ikke ud til at være noget de laver som standart. Nogen her der ved om det kan lade sig gøre inden for rimelighedens grænser, her mener jeg økonomisk og at det ikke bliver for besværligt. Det skal lige siges at jeg ikke selv kan gøre det, da jeg er så uheldig at være født med hænder der sidder forkert til at lave noget der kræver teknisk snilde...
Håber i kan hjælpe med, hvem der kan gøre det og hvad det ca. vil løbe op i...

Vegetar, gammelt indiansk ord for dårlig jæger.
Det kan lade sig gøre, jeg vil tro at enhver bøssemager kan hjælpe dig.
N.P. Nielsen har lavet nogle stykker.

Hilsen JM
http://www.torsbohandels.com/

Se under: seneste nyt

Hilsen BB.

Hellere et skud for lidt, end et skud for meget...
Hej Søby,

ja, det kan lade sig gøre[Wink]

Den vejledende prisen på de skæfter du ser på KKC´s hjemmeside er 4995,- her i dk plus et par hundrede til beddingklodser, specifikt til S&L rifler. Jeg ville mene der skulle en eller anden beddeklods i til en Bl**** også[Wink]

KKC sælger til en dansk importør der vil kunne fortælle dig hvilken forhandler der ligger i dit område og hvad skæftet koster.

http://www.jagtdirect.dk er importøren af KKC skæfter i Danmark.

Spørg efter Thomas Hansen.

Har efterhånden monteret nogle stykker og de er virkelig kommet efter kvaliteten i forhold til de første skæfter jeg så fra KKC. De tidlige var ikke noget at prale af.
Et vigtigt punkt ved KKC skæfter er at de absolut under ingen omstændigheder må anvendes i de såkaldte "indskydningsbænke". Dem hvor rekylen optages af "bænken" og ikke af din skulder. Det fraråder KKC på det kraftigste!
Skæftet flækker hvis rekyle optaget sker gennem "tåen" af skæftet, hvilket det stort set altid gør i indskydningsbænkene.

Så kan man komme med al mulig snik snak om emnet, men sådan forholder det sig nu éen gang med den skæftekonstruktion i træ!

/GT
www.hgfirearms.dk
Shoot low, they might be crawling !!!!
Hellere være en original, end en dårlig kopi[B)]
Hej,
tak for svarene...
GT, vil det sige at jeg skal holde mig væk fra KKC, eller skal jeg bare holde mig fra indskydningsbænke?
Efter lidt mere søgen på nettet, kan jeg se at projektet, vil koste mig i omegnen af 8.000-10.000. I den prisklasse er jeg ikke interesseret i at skæftet flækker...
Er der andre ting jeg skal være opmærksom på i forbindelse med at anskaffelsen af et KKC skæfte??

Vegetar, gammelt indiansk ord for dårlig jæger.
Jeg synes ikke du skal droppe tanken om et KKC skæfte. Jeg fik GT til at montere min S&L Victory i et, og jeg synes det er utroligt lækkert.

Jeg indskød i bænken hos Michaels Jagt i Svendborg, men såvidt jeg husker, er den af typen hvor du holder riflen mod din egen skulder. Der skete ihvertfald ikke noget med skæftet. Da jeg købte Vicoryen hos Korsolm, tog jeg nogle prøveskud i deres underjordiske skydetunnel. Der er indskydningsbænken netop sådan et stort skrummel hvor riflen lægges ned i, og den bryder jeg mig ikke om at bruge. Jeg synes ikke jeg har nogen ordentlig kontakt med riflen. Men sådan et skrummel kan jo bare stilles til side, så man kan skyde over et par sandposer. Det er ikke noget problem.

Venlig hilsen Lasse,DTAP
...Buy the best and cry only once.
Citat:quote:

GT, vil det sige at jeg skal holde mig væk fra KKC, eller skal jeg bare holde mig fra indskydningsbænke?


Nej, det skal du ikke. Skæftet er ret lækkert, men har som sagt den lille detalje med indskydningsbænkene.

Den pris du har fået oplyst synes jeg lige umiddelbart lyder lidt høj??

Er det ved en af "drømmesælgerne" eller en såkaldt "guru" eller hvor har du fået den pris oplyst?? I Sverige??

/GT
www.hgfirearms.dk
Shoot low, they might be crawling !!!!
Hellere være en original, end en dårlig kopi[B)]
Hvis man ser under Blackbirds link til Torsbohandel, så forlanger de 12.995 SEK.( =10.800 DKR.) for skæfte og " Stommar" [:0][:0][:0]. Ved ikke helt hvad Stommar er, men går ud fra det er de beddeklodser der skal bruges sammen med en Blaser.

Det er alt alt for dyrt. Det bør snildt kunne gøres for det halve incl bedding. Prøv at tage direkte kontakt til en dansk forhandler /våbensmed, nu må du ikke give op [:p]

Venlig hilsen Lasse,DTAP
...Buy the best and cry only once.
Jeg går ud fra at stommen er en lås

Hilsen BB.

Hellere et skud for lidt, end et skud for meget...
Tak for alle svarerne, det er bare rigtig fedt at spørge om noget herinde, for så derefter at få en masse virkelig brugbar info og gode råd...
Jeg er vist nået dertil at det bliver det næste projekt, der skal smides penge efter. Så jeg skal lige finde lidt møndt og så ellers en der kan lave det for mig...

Vegetar, gammelt indiansk ord for dårlig jæger.
forresten, er vi så enige om at den pris jeg har fundet er helt tåbelig, (8-10.000) altså for skæfte + bøssemager arbejde??? som jeg forstår burde prisen ende på 5-6.000,-???

Vegetar, gammelt indiansk ord for dårlig jæger.