Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: 9,3*62 nosler partition
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
hej herinde.. er der nogle der har erfaring med overnævnte combination? er ikke selv hjemmelader med ved sako lader nosler-kuglen i deres sortiment til 9,3*62.
alle roser kuglen og de fleste har været den vej forbi i deres respektive kaliber, hvorfor er der så aldrig nogle der omtaler den i netop 9,3..
skal siges den skal bruges til alt fra råvildt,elg og grissebasser syd for grænsen. håber der er nogle der vil dele ud af deres erfaring..
på forhånd tak!!
Den bliver du ikke skuffet over!!

/GT
www.hgfirearms.dk
Shoot low, they might be crawling !!!!
Hellere være en original, end en dårlig kopi[B)]
Jeg har brugt Nosler Patition i denne kal. til alt forsåvidt angår drivjagt, på både råvildt, kronvildt og vildsvin. Resultatet har altid været godt og vildtet løber ingen steder. Mine bedste anbefalinger.

Mvh. Nemo
Generelt bliver der ikke skrevet ret meget om ting som folk er enige om, og der er vist ikke ret mange forskellige meninger om Nosler partition. Kuglen gør for det meste det der forventes af den. 9.3x62 er lidt i den langsomme ende og er knapt så krævende for kuglen, så hvis man vil spare nogle ganske få håndører kan det vel gøres ved denne kaliber. Vil du derimod ikke spare 3 kroner når du skyder et stykke vildt, så ved du hvad du har hvis du lader med partition i spidsen.

Ligegyldig hvordan du vender og drejer det. Røven vender altid bagud.
Jeg har ikke prøvet NP i 9,3mm, men har erfaring med den i 6,5mm samt i .308", .375" og .416" . Det er en af mine absolutte favoritkugler. Den har aldrig svigtet mig..