Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Kunststof skæfte til Sauer 202
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.

Ebberheart

Hej,
Jeg har været rundt på nettet for at finde et godt sted at købe et kunstofskæfte til min Sauer 202.
Er der nogen der har et godt link [Smile]??
Går ud fra at det er det nyeste med softtouch som XT leveres med, du er ude efter? Jeg var ude i samme ærinde for et lille år siden. Så vidt jeg husker var prisen på løst skæfte på den forkerte side af 5000,- [xx(] via forhandler i DK. Kan givetvis fås billigere i Tyskland.
Jeg havde en grade 4-5 pind på min elegance i forvejen og fik en forhandler overtalt til at tage en XT hjem og bytte skæfterne mod en symbolsk byttesum.

/bundgaard
Prøv evt. http://www.egun.de der er somme tider nogle til salg.

Ellers er det ikke det som nettet er oversvømmet med. Hvis du finder en forhandler med en skarp pris, så lad endelig os andre vide det. [Wink]

Christian
Som bundgaard skriver, så bør du gå efter det nyeste type skæfte. Jeg syntes helt klart at der er en bedre "feel" på den model.

Jeg ved ikke hvad de handles til i Tyskland, men det burde vel nok være muligt at spare en skilling.

Prøv evt. http://www.frankonia.de/index.html - de har en forhandler ikke så langt fra grænsen.

Med hensyn til priser i Danmark, så kan det altid svare sig at spørge en forhandler, når man alligevel står med en masse andet ved kassen. Så er det som regel muligt, at få det lidt billigere. [Wink]

Christian

Ebberheart

Har været i den lokale. De skulle have 4500 dkr for et nyt XT enten i sort eller camo. Han ville gerne tage mit grade 6 træ skæfte i bytte så mon ikke det bliver til det.
Et grade 6 skæfte for et syntet? - det lyder som pirateri ved højlys dag. Hvis man skal købe et grade6 skæfte, koster det så ikke 20-30K?

C

Ebberheart

Hej C
Du har ret. Det er vist en 4.
Men alligevel så flot at jeg synes næsten det er synd at tage det med i felten. Sådan skal det jo ikke være da det jo er et værktøj som skal bruges. Da jeg købte i sin tid var jeg også i tvivl om det skulle være træ eller syntc. Men den blænder godt i øjet når den står med en 4 på skæftet. Mums.....