Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Verden er ond og Uretfærdig
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Efter at have deltaget i et kursus, hvor jeg fik udstoppet min første krage, stillede jeg mesterværket ud i haven på et bord lige uden for døren, klods op ad en hæk med brune blade. Der burde ikke komme nogen. Jeg har ikke spurgt fruen, men havde dog en ide om, at det nok ikke gav mange bonuspoints at stille den i stuen, indtil jeg skulle ud at regulere.
Da jeg så skulle vise vidunderet til naboen, opdagede jeg at det var væk. Første tanke var, naturligt nok, at hundene måtte have skubbet til bordet, så fuglen var faldet på jorden, så den må ligge et sted i haven. Det er ikke tilfældet, så det må være en rovfugl som har taget den. En ræv ville vel opdage, at der var noget galt, selv om de også tager ådsler. Jeg håber så på, at fuglen bliver slemt skuffet, når den opdager at kragen ikke er af kød, men træuld. Samme rovfugl skulle bare vide, at formålet med udstopningen var at skyde nogle flere krager, kun fordi de er rovfuglenes fjender[Smile].
For yderligere at gnide salt i såret, kunne konen berette, at de på hendes arbejde synes, at det er synd for fuglen, at den bliver snydt for kød.

Kurset blev afholdt i Jægerforbundets regi(Workshop: Lokkejagt på krager), det bliver gentaget og kan absolut anbefales.

Hvorfor kan livets problemer ikke ramme en, når man er 17 og ved ALT