Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Skæfte fra USA - det lykkedes.!
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Jeg har længe gået og luret på et nyt skæfte til min Remington 788, og har været ude i overvejelser om at bestille noget laminat fra CWP i Finland, og så lave et selv. Men jeg fandt så tilfældigvis et firma i USA, http://www.boydsgunstocks.com/ der skulle jeg give 64$ for et semi-inlet skæfte, dvs. at lås og løbsgang lige skal tilpasses. Jeg havde hørt mange rygter om at våbendele bestilt fra USA blev sendt tilbage af PostDK, så jeg var lidt spændt inden bestillingen, butikken forsikrede mig dog om at alt skulle være i orden. Jeg bestilte d. 21 marts, og skæftet er lige kommet, og det ser ud som forventet. Og vel og mærket til en pris der ligner prisen for et blankt stykke laminat. Så hvis I mangler skæfter, og ikke er certificeret snitte nisse, så se hvad de har.

//LaGuHa
Tillykke.

Og må vi så se BILLEDER

Glædelig Jagt fra Grønland

Jesper Rex
If you can't do it with a 30-06, it likely can't be done...(Men det ER nu kedeligt kun med en gøb....(skriver manden med 10+))
Her er deres eget billede, prøvede at tage nogle med mobilen, men dem er der ingen der får nytte af. Jeg uploader billeder når jeg har tilpasset det efter weekenden.
[Image: 403-150-2.jpg]
Jeg går også at overvejer et nyt skæfte til min Sauer 202.Syntes ikke jeg kan finde noget inde på den hjemmeside.???

Men hvad findes der ellers på market udover XT skæfte til sådan en riffel....gerne noget tactical/camo/ skæfte.

Mvh. bka
@LaGuHa – Undskyld det her er lidt off topic i forhold til din tråd.

@bka - Der er f.eks. http://www.kkc.no/ selvom det måske ikke lige er det du søger. Generelt må man sige, at det ikke vrimler med ”after market” dele til en Sauer 202.

Christian
Tak for det CRF.... syntes heller ikke jeg har fundet så meget endnu.Så du har nok ret i at der ikke findes en masse muligheder.
Hej LaGuHa,
prøv og se denne side - den har fået mig til at savle en del ;o)

mvh
Lars
Citat:quote:

Originally posted by 2fat4flying

Hej LaGuHa,
prøv og se denne side - den har fået mig til at savle en del ;o)

http://rifle-stocks.com/

mvh
Lars