Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Jægerforbundet mangler skribent.
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Som nogle af jer sikkert har erfaret, har jeg opsagt min kontrakt med "Jæger", med hensyn til levering af journalistisk stof. I mit tilfælde har der kun være tale og artikler omkring udtstyr til riffeljagt. I samme forbindelse vil jeg gerne gøre det klart, at jeg på ingen måde har "smækket" med døren.

Det er med stor beklagelse jeg har truffet denne beslutning, da det har været 6 gode år med spændende opgaver med test af diverse grej.

Da der ikke skal florere rygter omkring dette vil jeg i stedet redegøre for forløbet.

Desværre er økonomien på Jæger blevet så dårlig, at det er gået voldsomt ud over alle. De ansatte på redaktionen er blevet pålagt at levere mere journalistisk stof, og hvad angår freelance skribenterne, så er der sket ganske betydelige reduktioner af deres honorar.
Umiddelbart før jul indgik vi nye kontrakter, som betød en nedgang i honoraret for mit vedkommende, på ca. 30%, men på trods af det underskrev jeg kontrakten fordi jeg fandt jobbet spændende.

Efterfølgende er der desværre stødt flere komplikationer til, i form af, at det nu er umuligt at sende våben.
Jeg ved godt, at der er et par firmaer der har tilladelse til disse transporter, men da jeg jo personligt skal være på min bopæl når fragtfirmaet kommer og afleverer og afhenter et våben, skal jeg tage fri fra mit primære job. Konen må jo ikke tage imod, og hun må da slet ikke have nøgle til mit våbenskab.

Derfor er denne løsning ikke holdbar.

For at løse dette problem, tilbød jeg redaktionen, at jeg ville hente og bringe våbnene mod at få betalt kørsel efter statens takst, og at få en beskeden timeløn mens jeg udførete denne transportopgave. Jeg har tilladelse til transport af våben i forbindelse med dette.
I de tilfælde hvor våben kan afhentes i Skjern vil der ikke være problemer, men skal jeg for eksempel til Bording vil det dreje sig om 4 timer. I andre situationer måske blive tale om 5 timer.

Svaret fra Jægers redaktør var, at man da gerne ville batale kørepenge, men ikke timehonorar.

En lønnedgang på ca. 30%, efterfulgt af 4-5 timers ulønnet arbejde for nogle artikler gjorde at jeg traf beslutningen om at stoppe.

Da jeg stadigvæk har lyst til at skrive lidt ind imellem, har jeg derfor tænkt mig at undersøge om der er andre jagt eller våbentidsskrifter i Danmark eller Skandinavien som mangler stof om udstyr til riffeljagt.

Skulle der iblandt jer være en der kunne tænke sig at tage over, vil jeg lige ridse betingelserne op.

Al tekst skal være skrevet med Dansk retskrivningsordbog som bibel.
Tegnsætning skal være sat gramatisk.
Der tillades kun meget små og få fejl før en artikel kommer retur.

Alle billeder skal leveres i høj opløsning og i høj kvalitet, og skal været stort set færdigbehandlet i billedbehandlingsprogrm

En artikel må kun i sjældne tilfælde, og så kun efter aftale, være på mere end 1500 ord. Dette svarer til 3 sider med billeder.
Honoraret er.

1,50 kr. pr. ord.
Billeder i A6 format eller større: 600,- kr. pr. stk.
Billeder under A6 format: 400,- kr. pr. stk.

Knæk og bræk.

375ras

Rigtige autister har deres eget kaliber.
Jeg kan kun sige, at dine artikler var noget af det mest læseværdige ved det blad. Så nu bliver der godtnok langt mellem snapsene.

JVV er ikke rigtig et alternativ. Det handler mest om ædle engelske s/s haglgeværer, og det interesserer altså ikke mig ret meget. Jeg har ikke slips og knæbukser på på jagt[xx(].

Mit næste abonnement blive nok på noget udenlandsk, som rammer mine interesser bedre. Så må vi se hvor længe jeg holder ud som medlem af Jægerforbundet, det bliver sværere og sværere at argumentere for.

Venlig hilsen Lasse,DTAP
...Buy the best and cry only once.
[Image: ajbutton.gif]
Et argument: forsikringsdækning på skydebaner under DJ !!!

derfor er jeg medlem af DJ - derudover - tjaeh ... det ved jeg ikke [:I]

[Image: ajbutton1.gif]
Citat:quote:

Originally posted by TSX

Et argument: forsikringsdækning på skydebaner under DJ !!!

derfor er jeg medlem af DJ - derudover - tjaeh ... det ved jeg ikke [:I]

[Image: ajbutton1.gif]



Hvilket kun kan foranlede til at jagttegnsforsikringen fjernes fra DJ og man selv skal ansvarforsikre sig, lidt a det vi gør når vi køber en bil.

Er også medlem af DJ af samme årsag[xx(]

Mvh

Santo
Citat:quote:

Originally posted by Santo
Hvilket kun kan foranlede til at jagttegnsforsikringen fjernes fra DJ og man selv skal ansvarforsikre sig, lidt a det vi gør når vi køber en bil.

Er også medlem af DJ af samme årsag[xx(]

Mvh

Santo



Jeg savner osse artiklerne fra Ras, det meste af bladet er efterhånden reklamer og artikler om udlandsjagt.

Mht. forsikring er vi vel dækket på jagt, uanset om vi er medlemmer af DJ, idet forsikringen er knyttet til jagttegnet.[?]

På skydebanen dækker ens egen husejerforsikring hvis man skulle være så uheldig at skade andre, min gør ihvertfald, for nogle år siden spurgte jeg min forsikringsmand og han forklarede at de ikke dækker ved "kontaktsport" forstået på den måde at de ikke dækker sportsgrene hvor man frivilligt risikerer at komme til skade, men da de færreste frivilligt lader sig beskyde oa. ville de dække ved skydning.

Da jeg ikke ved om andre selskaber har samme holdning, er det op til hver enkelt at tjekke ovenstående med deres egen forsikring.

[Image: dralflogoKim1.jpg][Image: Asgrdlogo.gif]
I don`t shoot innocent animals, only the ones that looks guilty