Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Hjælp til data på S&L Classic 30-06?!?!
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej, jeg er ved og udfylde mine papier til våbenkontoret til i morgen, men har ikke pibe længde og total længden?!?, samt er det ikke 4+1 der skal skrives på under patronantal?!?, På Michels jagt skriver han pibelængde 47cm, jeg mener den er 20"?!?!?, og totallængde 98cm, nogen der kan bekræfte de data?!?!?

Og skal man skrive noget i denne?!?

at købe følgende ammunition
Antal
Art
Fabrikat
Kaliber

LilleLars
Pibelængde: tag rensestokken (uden børster) og stik den ned gennem mundingen til den står på det lukkede bundstykke. Sæt et mærke ved mundingen. Længden af rensestokken under mærket er pibelængden. Den måles altså inclusive kammer.

Patronantal er ikke så vigtigt i en repeterriffel. Du kan jo til enhver tid købe ekstramagasiner med anden størrelse. Skriv bare 5 hvis det er et 4 styks magasin du har nu.

Hvis du ikke skriver noget i patronanatal, får du tilladelse til at have 500. Har du brug for at have rigtig mange patroner kan du godt søge om et større antal. Det skulle vist ikke volde problemer at få lov til.

Venlig hilsen Lasse,DTAP
...Buy the best and cry only once.
[Image: ajbutton.gif]
Jamen jeg har jo ikke riffel?!?!?!. den er jeg jo ved og udfylde papierne på!!!!!, og ham min kammi der har den er ikke til og træffe!!

LilleLars
Jeg har lige målt min Classic 30.06 m fast pibe, piben er 54,5 cm og totallængde er 107,5 cm

MVH Bjarne
Mange tak

LilleLars
Ups glemte patronantal, det skal være 1+3 hvis det er std magasin og 1+5 med stor magasin

MVH Bjarne
ok, nu har jeg sku skrevet 3+1!!... håber de æder den

LilleLars
Ingen grund til panik, det tror jeg faktisk også jeg har vendt således tidligere, men hvis du har skrevet et tlf nr i rubrikken på blanketten, så skal du nok få at vide hvis det er galt [Smile]

MVH Bjarne