Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Husqvarna salonriffel
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.

MGA

Er der nogen som kan sige mig om Husqvarna lavede rifler af god kvalitet? Jeg overvejer at købe en brugt salonriffel fra Husqvarna. Jeg skyder med stinger og har før haft problemer(skød ikke præcist nok) med en halvautomatisk salon riffel fra Winchester og gider ikke komme ud i samme problem.
Hvor gammel er den? Er det en bolt lås? Jeg har før oplevet at halvautomatiske salonrifler åbnede lidt for tidligt (ild, snavs og STORT brag ved udkasteråbningen)med Stinger hvilket burde kunne gå ud over præcisionen. Hvad skal du give for den?
MVH
Henrik

MGA

Hej tak for hurtigt svar. Alderen er jeg ikke klar over, men den er ikke helt ny, det er sikkert. Den kan ses på http://www.lauritz.com og er vurderet til 1500 kr

Hvilke alternativer har jeg til køb af salonrifler hvis jeg ikke vil bruge mere end 2500.
Husk !!!, der er 20% i hammerslags-gebyr[}Smile]

Asumption is the mother of all fuck'ups...
Jeg har aldrig ejet en Husquarna salonriffel, men har da hørt at de skulle skyde godt. Jeg har haft nogle stykker i hånden og de er lavet i kraftige materialer og fungerede godt. Men kig evt. også efter en af de Anschutz salonrofler med stort skæfte. Men stort mener jeg at de ligner en "rigtig" riffel og ikke en gammel salonbøsse.....:-) Dem synes jeg personligt godt om. Og Anschutz skyder også altid godt... men det var selvfølgelig ikke det du spurgte om...:-)
MVH
Henrik
Hvad er årsagen til at du vil skyde med Stinger?

Du kan sagtens risikere at en Husky skyder SUPER med Stinger, og en anden ikke kan ramme en ladeport.
Og når du næste gang køber krudt, af et andet Batch, så er resultaterne modsatte....

Glædelig Jagt fra Grønland

Jesper Rex
E-mail: jrex@ofir.dk

MGA

Tak for svaret Henrik. Ja, jeg vil også gerne have en Anschutz eller måske en BRNO el. schultz& Larsen hvis jeg kan finde en bedre brugt. Jeg vil ikke bruge for mange penge på riflen(for det har jeg ikke) og vil derfor gerne have en "bedre brugt" så hvis du kender til et godt tilbud må du endelig sige til.
for under kr. 1500, der kan du få en fabriksny kineser(Norinco/Norconia JW-15) hos Jagtimportlageret i Kvistgård. Den står til 1295 på deres tilbudsside.
http://www.jilas.dk

Jeg har skudt et ca. tusind skud med en lyddæmpet JW-15, uden problemer, men finish er ikke noget at prale af. den er ikke køn.
Den har en ok precission, men det er ikke et bane våben.

På tilbudssiden ser det ud som om de har en brugt Anschütz 1451 til kr. 1395,- hvilket efter min mening er et meget bedre køb, end en ny Norinco.
Og så står der noget med -25% på alle brugte våben i November.

Nyprisen for en 1451 lux er kr. 2895 hos Jagtimporten.(iflg. deres hjemmeside)

Det burde ikke være et problem at finde en brugt Anschütz til under kr. 2500, og sikkert også til omkring de 1500.

ps. jeg er stadig nysgerrig efter hvorfor du foretrækker Stinger.

Glædelig Jagt fra Grønland

Jesper Rex
E-mail: jrex@ofir.dk
Jeg købte en Anschütz mod. 1400 på egun for en måned siden pris inkl. transport 85 euro. Specielt anschütz har de mange billige rifler hvis du gider lede lidt.[Smile]
Jeg vil gerne foreslå Marlin som et fornuftigt og billigt alternativ til en brugt salonriffel. Jeg har selv en 925. Den fungerer upåklageligt, og med den rigtige ammunition (i min: CCI Standard eller RWS Pistol Match) er præcisionen fremragende. Eneste minus er, at aftrækket ikke kan justeres, og at det fra fabrikken er tilpasset de amerikanske produktansvarsregler. Der kan dog købes dele til eftermontering, som gør aftrækket justerbart.

Med lidt krejl burde det være muligt at få sådan en for 2.000 kr.

Lundgaard

MGA

Tak for alle ideerne. Jeg kigger mig lidt omkring og ser om jeg kan finde noget fornuftigt.

Jeg skyder med Stinger fordi de er hurtige og så har jeg et lille lager af dem[Wink]

MGA

Vedr. egun Er det ikke noget problem at få riflen ind i dk og hvordan foregår dette?
Ingen problemer. Du betaler riflen omg søger politiet om lov til at importere dyret. Sender en kopi af import tilladelse til sælger og han søger om export. Bemærk at enkelte kan tage sig betalt 40-50 euro for denne affære - så spørg inden du byder.
MVH
Henrik
Hvad end du gør, så køb ikke hos Jagtimportlageret, medmindre du selv er en ørn til at lave service, vedligehold m.m.

Ekspedienterne i forretningen har ordre til for enhver pris at få kunderne til at købe noget, men efter købet er service i bedste fald fraværende, i værste fald af så dårlig kvalitet at resultatet bliver ringere end før du kom.

Hvis du er ude efter noget godt brugt, så kan du evt. se hvad de har på hylderne hos Korsholm. Man kan tit slå en handel af med dem, og de stiller ikke noget på hylderne som ikke har været gennemgået på værkstedet. Endelig tager de kunder med et problem alvorligt.

Venlig hilsen Lasse ...og jeg ved det passer, for jeg har sagt det så tit!