Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Den talende hund...
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
En mand kørte vild i jylland og pludselig ser han et skilt ved græsplænen foran et hus hvorpå der står "Talende hund sælges.!". Han standser og ringer på døren, for dét her måtte han bare undersøge nærmere. Ejeren fortæller at hunden er omme i baghaven.

Nygerrigt skynder han sig om i baghaven og ser en Labrador Retriever ligge midt på græsplænen og sole sig.

"Du..... Du kan tale?" spørger manden.?

"Ja!" svarer labradoren.

Efter manden er kommet sig over det første chock over at høre en hund tale, siger han "Øhhh, jamen... hvad har du så lavet hele dit liv.?"

Labradoren sætter sig op og kigger på manden "Tja, da jeg som hvalp opdagede at jeg kunne tale, syntes jeg at jeg ville gøre noget godt for verden. Så derfor meldte jeg mig som agent for PET (Politiets Efterretnings Tjeneste), hvor jeg hjalp med at indsamle information som spion. Undertiden arbejdede jeg også som udlånt agent for CIA, hvor jeg sad i forsamlinger med andre agenter og statsoverhoveder. For ingen forventede at en hund ville lytte med, og slet ikke fortælle ting videre fra møderne.!"

"Jeg var deres top-agent i 8 år. Men at blive fløjet rundt hele tiden blev ret kedeligt og jeg bliver jo også ældre. Så jeg bestemte mig for at skrue ned for ambitionsniveauet og slappe lidt af."

"Jeg fik derfor et let job i en lufthavn hvor jeg kunne gå rundt og høre folks samtaler, og prikke folk ud som ikke havde helt rent mel i posen. Al dette arbejde gennem tiden har tjent mig en masse medaljer."

"Men også dette blev kedeligt, så jeg fandt mig en Golden Retriever som jeg fik en masse hvalpe med og nu er jeg bare pensioneret.!"

Manden blev helt paf og gik straks ind til ejeren. Her spurgte han hvad han skulle have for hunden.

"50 Kroner" svarede ejeren.

"HALVTRES KRONER? Den hund er FANTASTISK. Hvorfor HELVED' vil du sælge den hund for HALVTRES KRONER.?" spurgte manden.

(Scroll ned for svaret)

"Hunden er en forbandet løgner. Den har ikke lavet alle de ting den fortæller om.!"

Polarbears walk a lonely path..

But we sometimes do kick back, relaxes and downs a beer. =o)