Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Halvautomat trækker ikke lange hylstre ud
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej
Jeg har et problem med min nyindkøbte Skb 1900 12/76. Jeg har indtil nu skudt ca. 100 24 g flugtskydningspatroner med den og alle blev smidt ud som de skulle. I dag ville jeg så teste skudbilledet med jagtpatroner og oplevede at 5 ud af 7 12/76 patroner blev siddende i kammeret hvor bundstykket kørte tilbage uden at tage hylsteret med.
Er der nogen der har oplevet noget lign eller har et bud på hvorfor den gør det?
Hej.[Smile]
Har du prøvet at skrue på gasknappen?? Med magnum patroner skal den stå i "high position".[8D]
Som jeg skrev, så kører bundstykket jo tilbage uden at trække hylsteret med, bagefter kan jeg så smække bundstykket i igen og trække hylsteret ud manuelt. Derfor tror jeg ikke at det har noget indstilling af gastrykket at gøre. Den er også testet på både high og low indstilling, så det er ikke det kan jeg sige nu.
simon-ms.

Har du tjekket udtrækkeren. Det kan skyldes at fjederen på udtrækkeren er slap. Når den skal repeter hurtigt iforbindelse med skydning når den ikke at få rigtig fat i hylsteret og den bliver så ikke trukket med ud. Omvendt er det, når du genlader/repeter med håndkraft, så har udtrækkeren bedre fat pga. at det går betydlig langsommere.

Mvh. Nemo
Hvordan kontrollere jeg den fjeder?
simon-ms.

Undskyld det sene svar. Kontrol af fjederen til udtrækkeren kontrollere du bare med pegefingeren, den skal være rimelig stram og det er noget du skal have på fornemmelsen.

Nu ved jeg jo ikke om fejlen ligger der, det var bare en mulighed.

Du skriver at din halvautomat er nyindkøbt, så vil jeg da råde dig til at kontakte forhandleren, da der stadig er garanti på den.

Når du har fået fejlen rettet, vil vi da gerne høre om det her på forummet[:p]

Mvh. Nemo
Den er købt privat, så garanti er der ingen af. Jeg må prøve at sammenligne udtrækkeren med udtrækkeren på min Baikal mp 153
Undskyld jeg først svare nu, men jeg har sammenlignet fjederen på udtrækkeren og den er god stram, så fejlen ligger ikke der. Andre bud på hvad det kunne være?