Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Køb af bue i USA?
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Nogen der har erfaringer med dette, er der noget at spare? Og hvor handlede du?
Syntes jeg vil have en ny, men er lidt nærig.

Kokken

Virkeligheden er en illusion forårsaget af alkoholmangel:-)
Der er masser at spare ved køb i USA... men besparelsen ædes nok op af fragt og told m.m.
Du kan umiddelbart kappe ca 40% af de danske priser (før fragt og told m.m. lægges til)

Men hvis du skal derover, er det en god idé at købe det derovre... Jeg ville ikke umiddelbart købe en bue, uden jeg havde haft den i hånden, for at se om den passede til mig.

JEg var i inde i en Bass PRo Shop i Florida i februar. Der havde de masser af buegrej til alle behov og til misundelsesværdige priser... Specielt hvis man kiggede lidt på deres clearance-sale produkter (oprydningsudsalg) - så var der virkelig noget at hente... KØbte dog ikke noget, da hjemturen indebar 4-5 dage i Nicaragua - og en del mellemlandinger - så jeg turde ikke tage det med gennem tolden...

.....nu certificeret indianer...med license to kill... :-)

Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
har hevet i en del buer efterhånden og ved præcis hvad jeg skal have. Men kan bare ikke lige finde en forhandler der har det på nettet. Måske er det bare mig der ikke har gået til google-fu længe nok

Virkeligheden er en illusion forårsaget af alkoholmangel:-)
Du kommer også til at betale for opsætning herhjemme, 500/1000,- kr
man er bdere tjent med at købe herhjemme med henhold til garanti osv. De fleste gange skal man vej af buemekanikeren et par gange for at blive justeret helt ind.
Opsætning? Det er da vist et dansk fænomen. Det gør man da selv hvis man er en nogenlunde habil bueskytte/jæger har man alt det fornødne grej til formaalet.
H
Enig. har jeg altid ordnet i klubben, da de har alt udstyret til det. Og selvom man skulle betale en plov og et stykke lagkage til hr damsbo for lidt hjælp er det jo meget godt hvis man har spartet 2000?

Men mangler stadig en forhandler med MATHEWS MONSTER MR6 eller MR7 til rimgelige penge. import og skatte far er lige meget

Virkeligheden er en illusion forårsaget af alkoholmangel:-)
Her er der en leverandør, fundet via Google, og de sender gerne til internationale kunder
http://www.selectarchery.com/monster.shtml

Meeennn.. Check lige om "pesten" vil håndtere buer, eller om det skal med anden forsendelse end USPS.

http://www.cabelas.com har også en del buer mm, dog ikke Monster. De sender buer til udlandet, men kun med Air Mail(typiskt UPS) og det er til 45% af varens pris...

Glædelig Jagt fra Grønland

Jesper Rex
If you can't do it with a 30-06, it likely can't be done...(Men det ER nu kedeligt kun med en gøb....(skriver manden med 10+))
Prøv evt. hunter friend Europe.... http://www.huntersfriend.eu/england/comp...ows-en.htm

De har også en amerikansk shop... tilsvarende...

.....nu certificeret indianer...med license to kill... :-)

Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)