Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Riffelkøb i Sverige ?
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej Forum

Nu da våbenskabet er erhvervet og behøringt fastboltet samt forsynet med en fabriksny Browning B525 jagtmodel med indvendige chokes, er jeg så småt begyndt at kigge på jagtriffelannoncer.

På side 2 i Jæger nr. 10/2005 annoncerer jaguargruppen en dejlig tung Sauer 202 Take Down med to piber i 6,5 X 55 og 9,3 X 62, ekstra magasin og sauer kuffert til salg for kr. 37.995.

I Vapentidningen nr. 6/2005 side 58, som er det nummer der nu er i handlen, er det samme Sauer 202 Take Down sæt annonceret til salg for skr. 36.900 også af jaguargruppen.

Da en svensk krone kun er 0,775 dansk krone svarer det til kr. 28.597,50 danske.

Er der nogen som kan forklare den store prisforskel ?

Kan riflen købes i Sverige og importeres til Danmark uden at jeg skal til forhør på tre forskellige politistationer og udfylde 2 meter blanketter ?

På forhånd tak for responsen

Lars
hej lars

jeg har lige købt i norge,

du skal bruge våbenlængde, kaliber og serienummer, så går du til politiet og beder om en import tilladelse, så kan de sende den med posten, så viser du importtilladelsen når du skal hente den på postkontorer, så det er gange nemt

sverige er eu, så der er ingen momsproblemer

mvh skipper
Jeg har købt en riffel i Sverige. Der skal ganske rigtigt laves en importtilladelse, og derefter skal svenskerne lave en eksporttilladelse. Jeg mener at eksporttilladelsen kostede lidt, men ikke noget at snakke om. Jeg hentede selv min riffel, men det kan da godt være at den kan sendes.
Ingen store problemer, bare lidt tid.
Uffe

Hellere stor oplevelse end stor opsats.- Men gerne begge!
halløj
exporttilladelsen koster 500 svkr og tager nogen tid. Det er værre med forsendelsen: den er ret dyr fra sverige.
en anden ting er at Torsbo sender ting og sager til Skov et par gange om måneden og sidst tilbød de mig at sende en FX 2000 den vej til Danmark
mvh

Strom
hej lars

du kan få det samme tilbud hos http://www.torsbohandels.com i sverige, ikke kun jaguargruppen.

i norge kan du få sauer hos den jeg handlede med

på denne adresse.

http://www.gjf.no/page,shop.browse/root,...mid,36.htm

mvh skipper
Hej Lars

Nu har du tjekket at det er samme grade på skæftet ikk.
Da jeg ved der en en smule prisforskel på skæfterne [B)]

En snegl uden sneglehus? er den Hjemløs eller nøgen? Big Grin
Hej Lars
Nu det vel ikke fordi du har tænkt dig og købe sådan en take down sauer? Det får du ikke andet end sorger og bøvl ud af. Min gode ven købte en sådan til en større formue til stor fortrydelse. Den konus der er i låsen plus de konuser der er på de to piber han købte med var ikke ens. Det var 3 forskellige mål. Min kammerat havde uanmindelig store problemer med præsionen ved skydning og fik tingene kontroleret, for at finde årsagen. Og det var resultatet. Man kunne simpelthen se på de konuser der var på piben, at de ikke var slebet helt rene, hvis du forstår og man kunne måle at der var forskellige mål på det hele, ikke det store men nok. De var tilbage på fabrikken i tyskland to gange uden de ville indrømme på nogen måde, at der var noget galt. Vi tjekkede de andre take down rifler der stod i forretningen for at se om de piber var slebet hele vejen rundt på konusen, det var de heller ikke. Det kan godt være det har været et dårligt parti der var kommet hjem, jeg ved det ikke. Men hvis du køber en sådan riffel i sverige, og de har bare lidt af de problemer jeg her har omtalt, kunne jeg forestille mig det ville blive rigtigt besværligt.
Hmm..

Nu vil jeg sige det sådan at jeg har IKKE på noget tidspunkt havt problemer med min Sauer 202 Take Down..
Jeg kan ikke sætten en finger i præsicionen eller nogen andre steder på min riffel..
Så enten har din ven været meget uheldig ellers ved jeg ikke hva..

En snegl uden sneglehus? er den Hjemløs eller nøgen? Big Grin
Den her biks i Tyskerland er også nemme at danse med. Jeg har selv købt en gøb hos dem i år.
[Image: sauer_komplett_takedown.jpg]

MVH
Mugge
[Image: leopard.jpg]
Citat:quote:

Originally posted by skipper

hej lars

du kan få det samme tilbud hos http://www.torsbohandels.com i sverige, ikke kun jaguargruppen.

mvh skipper


Halløj Skipper
Torsbo er med i Jaguargruppen[Big Grin]
mvh

Strom

jull

Til opfølgning på svar fra thor kan jeg kun bekræfte at sauer take down IKKE KAN BRUGES, det er den ringste riffel jeg nogen sinde har ejet.
Jeg havde en i 1 år, sendte den til fabrikken 4 gange uden at de ville vedkende sig noget ansvar for at den simpelthen var for ringe lavet.Jeg fik den opmålt i konusérne ingen af de 3 konuser passede sammen,(de der er uddannede maskinarbejder eller værktøjsmagere ved at dette er noget man lærer på et af de første skoleophold)jeg blev efter ca.1 års tid enig med forhandleren om at jeg kunne få den byttet til andet udstyr i forretningen.Herfeter køber jeg en sako 75 der er skæv i samlingen mellem piben og låsestolen,den kommer op til nordmark(som er impotør) de ringer til finland som har den bemærkning "sako laver ikke den slags" så jeg skal bare have en ny riffel og de skal sende den gamle op til finland, end of story.
Det var et svar man kunne brude til noget istedet for den fuldstændige ligegyldige holding fra sauers side. SÅ KØB IKKE EN SAUER TAKE DOWN og slet ikke i et andet land.
Hej Forum

Tak for alle kommentarerne.
Jeg har besluttet mig til lige at klappe hesten lidt og kigger på nogle flere annoncer, før at jeg svitser dankortet på et riffelkøb.

I en af de Københavnske forretninger har jeg desuden set en riffel som bare lå helt perfekt i anslaget. Det var en B.....
Der var godt nok lidt plasticfornemmelse over den, men den kørte bare frem og tilbage.

Med venlig hilsen

Lars_