Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Ny gun
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Nå... nu faldt jeg lige over et godt tilbud. Begge mine gamle rifler (6.5x55 og Ruger no.1 kal 458) er solgt/byttet til en spritny Remington 700 SPS Buckmaster i kaliber 300 winmag samt får en Meopta 3-12x56 kikkert på. Hvis man skal tale kaliber religion, så er en 300 winmag vel rimelig godt placeret midt imellem min 6.5 og min 458, så jeg går stærkt udfra at jeg kan anvende den til alle typer jagt. Glæder mig til at få den hjem i slutningen af næste uge [Big Grin]

og nu ikke længere med nedenstående

Mauser M98 6.5x55 til de små
Ruger #1 cal. 458 Win Mag til de større
@barebow,
Det lyder til at vare en vinder. Har ikke selv en 300 winmag, men kender flere her i omradet som bruger dem konstant til jagt. De omtaler deres Rem 700 med stor respekt, og anvender dem mest til whitetail, elk og sommetider bjorne.
Det skulle ogsa vare en "nem" patron og genlade.
Tillykke

Jess Christensen
Master Pistolsmith
Jeps. Har kigget på skræk annoncerne. Umiddelbart findes der jo selvfølgelig ingen sagligt dokumenterede indslag om at der findes/har fandtes remingtons med fejl (ligesom med rigtig mange andre fabrikater)

Sjovt nok har jeg fået at vide af 2 våbensmede at de gerne vil justere aftrækket for mig da dette åbenbart er det kritiske punkt og relaterer direkte til om den kan gå af eller ej.

Jeg vælger at køre factory indtil videre og satser på at der intet sker.. ligesom for de virkelig mange der har en lignende

Mauser M98 6.5x55 til de små
Ruger #1 cal. 458 Win Mag til de større
Det problem med Remington eksisterer ikke mere. Det er paa gamle rifler fra 70'erne, og for længst blevet ombygget.
h
Super. Dvs. eftersom at min er spritny, så er der ingenting at bekymre sig om i den retning [Big Grin] I weekenden kommer den til at nedlægge sin første dåkalv [Smile]

Mauser M98 6.5x55 til de små
Ruger #1 cal. 458 Win Mag til de større
NU taler de jo intet om at det er Våben fra 70'erne.
Men netop at det er et #Muligt# problem når folk fusker med aftrækker settings.
Og så vidt jeg er orienteret så er der altså ikke lavet de store ændringer på dette våben igennem årene.

Det er jo nok et af de mest solgte allround våben til dato. Dette afspejler vel også muligheden for MALLFUNCTION
Ja, jeg har fulgt et par tråde på diverse forums, hvor folk har justeret aftrækkerne UDENFOR hvad fabrikanten siger aftrækket må justeres indenfor. Hvis det på sådan et forum, er så udbredt selv at gøre sig til professor på "gefühl" og sige at man sagtens kan justere 300-500 gram udenfor det fabrikanten siger er sikkert - ja så sker det sikkert også med rimelig sikkerhed ret ofte UDENFOR forummene.

Og i visse tilfælde.... ja så er det i hvert fald IKKE skyttens skyld. (når det er skytten eller tilskuere/omkringstående der oplever episoden)

Polarbears walk a lonely path..

But we sometimes do kick back, relaxes and downs a beer. =o)
Udfra videoen, som iøvrigt ligger på Remingtons egen hjemmeside, lyder det selvfølgelig som ansvarsfraskrivelse fra fabrikanten, men man må jo også indrømme at de våben der er med i klippet ikke just ser vedligeholdte ud og det tror jeg da nok også er en faktor.

Remington SPS 700 Buckmaster cal. 300 winmag
Så kom den da endelig hjem og er indskudt med den nye Meopta kikkert på, så nu er vi klare [Smile]
[Image: remington.jpg]

Remington SPS 700 Buckmaster cal. 300 winmag