Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Maverick88 laver klickpatroner. hvad kan det være?
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.

rnhaj

Hej
Jeg har et problem med at min Maverick 88 laver ikke slår nok igennem. Den har lavet klikpatroner ud af forskellige typer patroner og patronen virker hvis den bliver trykket af igen, så det må jo være geværet. Er det et generelt problem med typen og kan det være slagstiften der er knækket?
Jeg synes det ville være ret underligt hvis det er slagstiften (som garantien ikke dækker).
Hej

Jeg havde tilsvarende problemer med min SKB, Den fik først strammet slagstifterne. Da det ikke hjalp ordentligt endte den med nye, lidt længere, slagstifter. Jeg ved ikke om det er det samme der gør sig gældende på din Maverick. Men det kunne være en løsning.

Jimmy
Har du skudt mange skud med magnumpatroner? Jeg ved ikke om det er et tilfælde men en kammerats maverick ødelagde slagstifterne meget hurtigt hvis han skød med magnumpatroner. Han har siden forsøgt at skyde med max 32g 70mm og nu har han skudt dobbelt så mange skud med den uden at ødelægge slagstifter end med magnumpatroner. Som sagt ved jeg ikke om det er det men noget skal man jo prøve. "nød lærer nøgen kvinde at spinde" som man siger [Big Grin]

Be cool... Or put on some more clothes
Prøv at afmontere løbet og kom problempatronerne i (hold løbet lodret). Kontroller at patronerne ikke falder dybere i end nogle patroner som du ved virker i den. Der er meget forskel på størrelsen på patroner, og hvis den samtidig er kamret lidt dybt sååå...... Jeg har set dette på en Baikal en gang - og der var tydelig forskel på de to kamre i O/U.

Tjek også lige at bundstykket er rent indvendigt så slagstiften kan bevæge sig frit. Der må ikke være tyk gammel olie på, men en tynd WD 40 eller anden meget tynd olie vil være passende....

Tjek også at fjederen på hammeren i aftrækkerhuset ikke f.eks. er knækket i den ene side. Mærk på hammeren om den føles rimelig stram (hvor meget det så end er....:-)

MVH
Henrik