Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: RINCON.
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hvad foregår her egentlig. Synes folk forsvinder. Nu er RINCON væk???!!! Pisse træls. Havde en aftale omkring fiskeri af geder hos ham med et par unge knøse, der har set frem til det. Nogen der kan fortælle mig, hvad der foregår???
Han skrev bare i et topic. BigDane. Og det er væk nu. Mærkeligt. Står og har lovet et par drenge fra job en fisketur efter gedder... Blev lige lidt bekymret.
RINCONs profil er blevet låst - nu for 3. gang inden for det seneste år. Denne gang tillod han sig at kommentere modereringen på VTF, hvilket er uacceptebalt jvf. regelsættet. Da han i første omgang blev modereret for det, fortsatte hans kommentering af moderatorarbejdet, hvilket så efterfølgende medførte en låsning af hans profil - indtil videre på ubestemt tid.

Der er ingen medlemmer på VTF, der får deres profil låst uden at det bliver debatteret i moderatorkorpset. Nogle gange - i særligt krystalklare tilfælde sker en låsning uden forudgående debat i moderatorkorpset - f.eks. ved brugere oprettet mhb på spamming, oprettelse af dobbeltprofiler o.a., som er direkte nævnt i regelsættet vil medføre låsning. Det debatteres så efterfølgende i moderatorkredsen. I andre tilfælde - hvor det handler om sprogbrug, fornærmende adfærd over for andre medlemmer og uheldig opførsel, vender vi det i moderatorkorpset, inden vi sætter brugere i karantæne.

Hermed burde enhver spekulation om særlig nidkær egenrådighed blandt enkeltstående moderatorer være lagt død.

Reglen om åben moderering til gengæld for at vi i moderatorkorpset ikke skulle lægge ryg til efterfølgende debat om vores moderering var i sin tid til åben afstemning blandt de faste medlemmer på VTF (Dem med adgang til "members only"). Der blev afstemningsresultatet, at vi fremover skulle moderere i åbenhed - så alle kunne se hvad der blev modereret for - med mindre der var tale om meget grove tilfælde, som med fordel kunne holdes "bag lukkede døre" for de involverede parter. Til gengæld forbeholder vi os ret til i moderatorkorpset at slette kommentarer om moderering uden yderligere varsel.

VTF er en fritidsinteresse for alle involverede brugere - også for moderatorkorpset, der ulønnet bruger mange timer hver uge på at læse alle indlæg igennem og holde "orden i huset". I det væsentlige er modereringen årsagen til, at vi har et hyggeligt forum med en god tone - hvor alle kan deltage - hvis de eller kan finde ud af at opføre sig nogenlunde anstændigt. Brugere, der gentagne gange har bragt sig uheldigt i moderatorernes søgelys, holder vi selvfølgelig ekstra øje med - for vi vil have et forum, der fungerer i rimelig fordragelighed - hvilket burde være i alle brugeres interesse.

Denne tråd er nu låst!

med venlig hilsen

ran/moderator

.....nu certificeret indianer...med license to kill... :-)

Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)