Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Der var vel egentlig ikke behov ...
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
for endnu en haglskyder, meeeeen ...

Når man som jeg godt kan li' at skyde lerduer og vel egentlig har en god og velskydende miroku 800W trap med den brede skinne, så er der vel ikke meget der kan blive bedre til disciplinen jagtskydning.

Og alligevel så er der sket en hel del siden den gamle tøs så dagens lys i japan, for 40 år siden.

Jeg har godt nok tilpasset skæfteryggen, ændret håndstillingen, sat en anden bagkappe på, lavet lange konusovergange og fået den revet lidt op i trangboringen til 2 x ½

Det er vel egentlig gået hæderligt med træfprocenten, men pludselig fik jeg tilbudt den skyder jeg nok egentlig har prøvet på at efterligne.

En Browning ultra trap plus, med 32tommer løb, boret 3/4 og full.

Da jeg fik den i hænderne, kunne jeg bar mærke at her var der den "pondus" jeg egentlig har savnet.

Den var godt nok alt for ret som trapbøsser nu engang skal være, men allerede i første forsøg så det ud til at skæftetilpasningen sad lige i skabet.

Og det må vist siges at være den rette medicin. Selv i frostgrader og blæst har den vist sig ideel til min skydestil. Den hopper ikke meget ved første skud og ligger derfor stabilt til skud nummer to, som jeg føler kan afgives meget mere velovervejet end jeg før har oplevet.

Første serie var 39/41, forrige lørdag hvod det var bidende koldt. Sidste søndag blev det til 36/42 og 38/40 og i dag skød den 40/40[Smile]

Med 153 trufne duer af de første 160, formoder jeg det bliver en god og sjov sæson [:p]

K&B Claxel [Wink]

[Image: hunt-an3.gif]

Beware of a man with customised rifles ...
Lyder som et fornuftigt valg, skyder selv med Browning 425 trap med 3/4-1/1 boring til jagtskydning. den kunne måske godt havde været lidt mere åben men pyt, når man rammer så dør duen sku. Eller en blank forbier. Man har nemmere ved at finde det helt rigtige træfpunkt syntes jeg.

A. Westergaard
@Clax: Tillykke med den "lille ny" og håber den bringer dig den forventede glæde i indeværende og følgende sæsoner [Smile]

Mvh Farmor/Annelise [Smile]

[Image: sulejma.jpg]

Jagt! Ikke bare en hobby, men en livsstil.